banner198

Çankırı Postası Ocak ayında da birinciliğini korudu!

Çankırı Postası, özel haberleri ve gündem oluşturan yayınları ile Ocak ayında da haber siteleri arasında 1. sıradaki yerini korudu.

Çankırı Postası Ocak ayında da birinciliğini korudu!
banner145

Yayın hayatında 7. yılını geride bırakan Çankırı Postası, özel haberleri ve gündem oluşturan yayınları ile Ocak ayında da haber siteleri arasında 1. sıradaki yerini korudu.

Bugün Dünya’da ki bütün internet siteleri tarafından kabul gören uluslararası reyting derecelendirme sitesi alexa.com’da 27 Ocak 2014 saat 02.15 tarihinde yapılan ölçümde haber sitemiz Çankırı’da alexa Traffic Rank, Traffic Rank in TR oranlarında ilk sırada yer almaya devam etti.

Yazılmayanların yazıldığı konuları “halkın cesur sesi” sloganı ile dile getiren yayın organımız, b
izi zirveye taşıyan okuyucularımıza teşekkürü bir borç bilir...


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2018, 16:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali 1453
Ali 1453 - 9 yıl Önce

ercan bey başarılı yayın akışınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. sorunlu değil sorumlu gazetecilik anlayışınıza bayılıyorum. bir de çankırı da memur kimliğindeki insanların gazeteci gibi dolanmasına anlam veremiyorum. saygılar

Editör
Editör - 9 yıl Önce

Mehmet efendi yorumunda yalan haberciliğimizden bahsetmişsin. Klavye delikanlılığı ile ortaya laf sallayıp karalama yapmak çok kolay. Eğer sende biraz şeref ve namus varsa iddianı ispata davet ediyorum. İkinci konuya gelecek olursak alexa.com adresine girip sen kendinde sitelerin ölçümü yapabilirsin. Bana kalırsa sen bir okuyucudan ziyade provakatör yada hasedinden çatlayan çekemezükçülerdensin. Haftada bir günde olsa sitemize girme sende kurtul bizde kurtulalım.

mehmet
mehmet - 9 yıl Önce

yine ercandan bi yalan haber daha her hafta 1 kez giriyorum bu siteye hafta da ortalama 1 haber giriliyor nasıl 1. olmuş hayret

Ahmet hakan
Ahmet hakan - 9 yıl Önce

ilgiyle takip ediyorum. samimi duruşunuzu takdirle karşılıyorum. başarılarınızın devamını dilerim.

SIRADAKİ HABER