banner198

Çankırı Postası Siber saldırıya uğradı

Yayın hayatında 10. yılına giren Çankırı Postası, uluslararası düzeyde kimliği belirsiz kişilerce siber saldırıya uğradı.

Çankırı Postası Siber saldırıya uğradı
banner145
Yayın hayatında 10. yılına giren Çankırı Postası, uluslararası düzeyde kimliği belirsiz kişilerce siber saldırıya uğradı.


Yurt dışı kaynaklı farklı ülkelerden binlerce ip adresinden yapılan planlı saldırılar nedeni ile yayınlarımız da 5 gün boyunca aksamalar yaşandı.  Hacker saldırısından firmamıza sunucu hizmeti veren firmaya bağlı yüzlerce sitede etkilendi. Firmadan verilen bilgiye göre;  saldırıların Çankırı Postasına yapıldığı ve binlerce ipden bir çok ülkeden saldırı geldiği belirtildi.  Teknik sorumlu arkadaşlar "Sabit bir yer değil, işi bilen, nasıl saldırı yapacağını bilen birisi yapıyor. Yani bunun için para vermiş birisi, ücretsiz yapılacak bir saldırı değil." açıklamasında bulundu.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker, "Fitne yuvalarının, yalancıların oyununu her daim bozan Çankırı Postası'nın yürüyüşünü para ile yurtdışından saldırılarla durduracağını sanan zavallılar elbette hak bildiğimiz yolda doğruları söylemeye devam edeceğiz. Kimse bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır.Çankırı Postasına Türkiye'nin bir bakanlık kurumu sistemine saldırır gibi topyekun saldırmakta neyin nesidir? Alt tarafı yerel bir siteyiz, anlaşılan sahtekar düzenbazları çok ürkütmüş olmalıyız ." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Haber sitemiz saldırılara karşı yeni ek önlemler alarak dünden daha hızlı ve güçlü bir alt yapı sistemine geçti. Çankırı Postası yapılan teknik düzenlemelerin ardından sabah saatlerinde tekrar yayına alındı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 02:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Yılmaz
Metin Yılmaz - 6 yıl Önce

çankırı'nın yüz akı çankırı postasına yapılan saldırıyı esefle kınarken; bu alçaklığı kim ya da kimler yaparsa yapsın; cesaret, haysiyet ve dürüstlükle yayın yapan sitemizi asla yıldıramayacaktır. ercan şeker kardeşimize geçmiş olsun dileklerimle, her zaman yanında olduğumuzu da ifade etmek isterim.

SIRADAKİ HABER

banner304