banner198

Çankırı Uluyazı da çöp krizi yeniden hortladı!

Uluyazı kampusunda çöp krizi yenide patlak verdi.

Çankırı Uluyazı da çöp krizi yeniden hortladı!
banner145
Uluyazı kampusunda çöp krizi yenide patlak verdi. Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazı Kampusunda 4 gündür çöplerin belediye ekiplerince alınmadığı ortaya çıktı.

 

Üniversite Öğrenci Konseyi seçimleri nedeni ile Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ile Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç arasındaki gerilim Uluyazı kampusunda alınmayan çöp yığınları ile farklı bir boyuta taşınmıştı. Konteynırlardan taşan çöp yığınları yerel ve ulusal basında yer bulması ile Belediye Başkanı İrfan Dinç geri adım atmış ve çöpler rutin bir şekilde alınmaya devam etmişti.

 

Haber Merkezimiz Çankırı Karatekin Üniversitesi ve Çankırı Belediyesini karşı karşıya getiren çöp krizinin yeniden patlak verdiğini ortaya çıkardı. Binlerce öğrencinin eğitim gördüğü kampusta 4 gündür çöpler Çankırı Belediyesi ekiplerince alınmıyor. Konteynırlardan taşan çöp yığınları fakülte önlerinde dağ gibi birikti. Toplum sağlığı açısında hiçte hoş olmayan görüntülerin yaşandığı kampüste, bakteri üremesi ve bulaşıcı hastalıkların insan sağlığını doğrudan etkilemesi hastalıklara da davetiye çıkartıyor.



Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 04:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
yazık hocam yazık
yazık hocam yazık - 9 yıl Önce

Rektörün kampüs icerisine belediye amblemli araclarin girisini yasaklamasi cöp krizini cikarmis olamaz mi? Hem çöp arabasınını sokmuycan kampüse hem de çöpler alınmıyor diye yaygara yapcan. Be ne perhiz bu ne lahana turşusu hocam? Rektör akli melekelerini kaybetmis konsey baskanınin parmaginda oynar hale gelmiş.. YAZIK!

muharrem taşkent
muharrem taşkent - 9 yıl Önce

Hem çöp arabasını yasakla hem de çöpler alınmıyor diye ver yansın et, sence bu mantıklı mı? Rektörün böyle bir talimat verdiğinde sen yanında mıydın? Ayıp ayıp. İyi niyetli değilsin bu bir, ikincisi bu ilk kez olmuyor. Acaba daha önce rektör ne dedi de belediye kamu görevini yerine getirmeyerek suç işledi. İnsaflı olun, şahısların yanında durmak yerine hak ve hakikatin yanında olun bu yeter.

asi komando
asi komando - 9 yıl Önce

Demekki gizlibi sorun var???

çöplük
çöplük - 9 yıl Önce

çapsızlık+çapsızlık=çöp yığını

SIRADAKİ HABER