banner198

Çankırı'da Aktaş dönemi başladı!

Çankırı'da Vali Hamdi Bilge Aktaş dönemi resmen başladı.

Çankırı'da Aktaş dönemi başladı!
banner145
Çankırı'da Vali Hamdi Bilge Aktaş dönemi resmen başladı.


Geçtiğimiz hafta resmi gazete yayınlanan valiler kararnamesi ile Çankırı'ya Vali atanan Mersin'in Akdeniz ilçesi Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, Çankırı'ya gelerek görevine başladı. 

 

Vali Aktaş saat 16.45'te valilik önünde çiçek takdimi, Eldivan çöreği ve tuz ikramı ile karşılandı.  Kendisini bekleyen Belediye Başkanı  İrfan Dinç, Garnizon Komutanı  İst. Kur. Alb. Abdullah Dede,  vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürlerinin elini sıkan Aktaş, daha sonra makamına geçti.

 

Makamına oturan Aktaş, yetkileri devir aldığı yazıyı besmele çekerek imzalayarak mesaisine başladı.

 

Basın mensuplarına ilk açıklamasını yapan Aktaş, “Bu nasip meselesi. Ondan sonra inşallah biz bayrağı başkasına teslim eder gideriz. Burada olduğum sürecek tek derdimiz var; Çankırı halkına hizmet edebilmek. Başkada bir derdimiz yok. Bunu böyle bilesiniz. Çankırılı hemşerilerimize sevgi ve saygımı iletiyorum. İnşallah kısa zamanda onların arasına karışacağız.” dedi.

 

Basın mensuplarının makamdan ayrılmasından sonra Vali Aktaş  belediye başkanı İrfan Dinç, Garnizon Komutanı  İst. Kur. Alb. Abdullah Dede,  İGM Başkanı Ruhi Şeker, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri ile sohbet etti.

 

Makamında yaklaşık 40 dakika geçiren Aktaş, daha sonra valilik binasından dışarı çıktı. Makam aracına binmeden önce valilik karşısındaki esnaflara iki elini havaya kaldırarak selam veren Aktaş, esnaflarında el sallaması ile karşılık buldu.

 

Karşılamada, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İst. Kur. Alb. Abdullah Dede, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Daire Amirleri, hazır bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 00:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bekir yiğit
Bekir yiğit - 7 yıl Önce

Sayın valim öncelikle çankırımıza hoş geldiniz çarşı içinde esnafların park yeri işgaline bir çözüm bulabilirsiniz umarım ..

SIRADAKİ HABER