banner198

Çankırı'da halk otobüsleri denetimsizlikten dökülüyor!

Çankırı Belediyesi Özel Halk otobüsleri denetimsizlik ve bakımsızlıktan adeta dökülüyor.

Çankırı'da halk otobüsleri denetimsizlikten dökülüyor!
banner145
Çankırı Belediyesi Özel Halk otobüsleri denetimsizlik ve bakımsızlıktan adeta dökülüyor.


Son günlerde haber merkezimize gelen ihbarlar Çankırı Belediyesi Özel Halk otobüslerinde taşıma rezaletini gözler önüne serdi.


Yeterince temizliği yapılmayan otobüslerde yaşlı bir yolcu arka kısmı olmayan koltukta otobüste can güvenliği hiçe sayılarak seyahat ediyor. Çankırı merkez ve hastane arasında bir çok yolcunun şaşkınlıkla karşılaştığı içler acısı tablo, ayakta giden bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile çektiği görüntüler ile ortaya çıktı.


Toplu taşıma aracı olmasına rağmen araç içinde durup hareket ederken koltuklardan toz çıktığını iddia eden yolcular, kış lastiklerini de takılı olmadığını ifade ederek, “Can güvenliğimiz hiçe sayılıyor. Araçlar denetimsizlikten dökülüyor. İnsana verilen değer bu mu?” diye sordu.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 02:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kafa
Kafa - 9 yıl Önce

sen neyin kafasındasın? kapının önüne otobüs dizilmişmiş bu otobüslerin hattan kaldırılacağı anlamına mı geliyor. otobüsler dökülüyor. bakımsız . hergün biz bunlara biiyorz. sen tuuzu kurulardansın anlaşılan.

Dursun Aktepe
Dursun Aktepe - 9 yıl Önce

evet ben bu otobüsle hastaneye gittim bende şahidim

ali rıza
ali rıza - 9 yıl Önce

haberde ne diyor koltuklar kırık, otobüsler pis ve bakımsız.ilgilenilmiyor temizlenmiyor tamir edilmiyor denetlenmiyor diyor. yeni otobüsler denetlenmezse pis ve bakımsız olacak diyor belediyedenin önünde göremedik otobüsleri

Halil Can
Halil Can - 9 yıl Önce

belediyenin önünde şimdi geçtim. nerede yeni otobüsler. yalancılıkta hocanızı aratmıyonuz ha!

Hasan merdan
Hasan merdan - 9 yıl Önce

Verilen vaatlerin biri bin para yapılan çalışmaların hepsi göz boyama sanırım daha dolacak çok Cep var .Bu yüzden bunlara sıra gelmedi.

hasan
hasan - 9 yıl Önce

Verilen vaatlerin hepsi yalan daha d olmayan cep ler var

ilhan
ilhan - 9 yıl Önce

malesef çankıırı belediyesi bu işi çözememektedir, özel firmaların keyfi uygulamalarına seyirci kalmaktadır, zaten yeterli sayıda otobüs olmadığı gibi saat başı kalkış yapan otobüsler vardır, vatandaşlar otobüsü kaçırdımı en az bir saat beklemek zorunda, yazık çankırı mıza ve insanına

Çankırı sorunu
Çankırı sorunu - 9 yıl Önce

evet ankara buyuk şehir. belediyesinin eski otobüsleri. çankırımıza yeni otobus diye gonderilmiş hepimize hayırlı uğurlu olsun, çankırıda neden. belediye otobüsü yok?


SIRADAKİ HABER