banner198

Çankırı'da Okullar Tatil Edildi!

Çankırı'da Okullar Tatil Edildi!

Çankırı'da Okullar Tatil Edildi!
banner145
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Ocak Cuma günü tüm okulların tatil edildiğini bildirdi. MEB yetkilileri, Başbakanlık imzalı genel yazı doğrultusunda, 2 Ocak Cuma günü tüm okulların tatil olacağını belirtti. Başbakan Davutoğlu'nun genelgesiyle tüm kamu kurumlarında çalışanlar 2 Ocak Cuma günü idari izinli sayılacak.


TATİL KAÇ GÜN OLACAK?

 

1 Ocak Perşembe ardından 2 Ocak cuma günü de tatil edildi. Cumartesi- Pazar da birleştirilince yılbaşı tatili 4 güne çıkmış oldu.

ÇERKEŞ'TE OKULLARA KAR TATİLİ!
Yurt genelinde etkili olan kar yağışı beraberinde öğrencilere de tatili getirdi. Çankırı’da etkili olan kar yağışının getirdiği olumsuz hava koşulları nedeniyle Çerkeş ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar (31 Aralık 2013) Çarşamba günü tatil edildi.1 Ocak yılbaşı tatilinin 2 Ocak'ta kapsama alındı. 
Bu nedenle Çerkeş ilçesinde eğitime pazartesi gününe kadar ara verildi. 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 8 ila 14 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı yönlerden, kuzeybatı kesimler ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Göller Yöresi'nde yer yer kuvvetli (30-60 km/s) olarak, Güney Ege kıyıları ile Batı Akdeniz kıyılarında kısa süreli fırtına (50-70 km/s), Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında fırtına (60-90 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 20:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan uslu
hakan uslu - 9 yıl Önce

Ozel sektöründe tatil sirasi varmi

SIRADAKİ HABER