banner198

Çankırı'da TIR kamyona arkadan çarptı!

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki sürücü ağır yaralandı.

Çankırı'da TIR kamyona arkadan çarptı!
banner145
Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki sürücü ağır yaralandı.


D-100 (E-80) Karayolu TOKİ mevkiinde saat 12.00'da meydana gelen trafik kazasında; Samsun yönünden İstanbul istikametine seyir halinde olan  Aytaç Şarbat yönetimindeki  61 K 4072 plakalı TIR, yol çizgi çalışması yapan İsmail Taşdelen yönetimindeki 35 VLE 27 plakalı araca arkadan çarptı. Kazada TIR sürücüsü Aytaç Şarbat şoför mahallinde sıkıştı. Şarbat, sıkıştığı yerden çevredeki vatandaşlar, İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımı ile çıkartıldı. Yol çizgi aracı şoförü İsmail Taşdelen ise çarpma esnadında aracın içerisinden fırlayarak bölünmüş yol bariyerinin dibine savruldu.  Yaralılar acil sağlık ekiplerini müdahalesi ile sedyeye alınarak Kurşunlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.



Yaralılar hastanede ki ilk müdahalenin ardından ambulansla Çankırı Devlet hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındılar. Her iki araç sürücüsünün de sağlık durumu ciddiyetini koruyor.


Kazanın ardından karayolunun İstanbul tarafında trafik akışı kısa süreliğine durdu. Araçların çekici ile kaldırılmasın ardından yol temizlenerek trafiğe tekrar açıldı.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 22:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304