banner306
banner198

Çankırı'da Yayaya araç çarptı! 1 kişi öldü.

Dedeler köprüsünde meydana gelen kazada bir kişinin ölmesi üst geçit tartışmalarını alevlendirdi.

Çankırı'da Yayaya araç çarptı! 1 kişi öldü.
banner145
Yaya geçidinde meydana gelen kazada yolun karşısına geçmek isteyen Muzaffer Keleş’e kamyonet çarptı. Kazada yaralanan Keleş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Meydana gelen kaza üst geçit tartışmalarını da alevlendirdi.


Geçtiğimiz Cuma günü Kastamonu- Ankara yolu şehir içi geçişi Dedeler köprü mevkiinde saat 19.00’da meydana gelen kazada hızla gelen toptancı kamyoneti Muzaffer Keleş (77) isimli yaşlı vatandaşa karşıdan karşıya geçmeye çalışırken çarptı. Çarpmanın etkisi ile yolu ikiye ayıran beton bariyerlere savrulan Keleş, kazaya şahit olan vatandaşların ihbarı ile 112 acil servisi ekiplerince Çankırı Devlet hastanesine kaldırıldı. Keleş, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kazdan iki buçuk saat sonra hayatını kaybetti.


Haber merkezimize ulaşan vatandaşlar bütün uyarı levhalarına rağmen araçların yaya geçidine hızını kesmeden girdikleri ve her yaya geçidini kullanan insanların can tehlikesine düştüğünü söylediler.  Normal yayaların bile karşıdan karşıya geçerken büyük endişe yaşayıp korkarak kullandığı yol, çocuk yaştaki öğrencileri ve yaşlıları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Trafik denetlemelerinin de yetirince yapılmadığını belirten vatandaşlar, yetkililerden yayaların en yoğun kullandığı geçide, yaya üst geçidi yapılmasını istediler. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2015, 18:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
yeter
yeter - 9 yıl Önce

sadece orası değil ilerde havuzun oradaki kavşakta her an kaza hazır. kara yollarına bağlı diye işin içinden sıyrılmak seçtiklerimizin sorumluluğudur.kara yolları ile dialog kurmak o kadar zor mu? lütfen halkın hayati ile ilgili konulara öncelik verin...

Onur
Onur - 9 yıl Önce

1970'lerin çankırı'sında araba yok üst geçit var, 2015'te araba çok üst geçit yok.

olayın gerçekleştiği yaya geçidinde polis arabası acımasızca kornaya başmıştı, yaya geçidi tabelasını göstermeme rağmen.

çankırı'da yollar yeni yapılıyor ama ne üst geçit var ne bisiklet yolu. iş biraz da olmayan haklar kültürümüze bakıyor.

Şefika
Şefika - 9 yıl Önce

Yaya üst geçiti istiyoruz daha ne kadar ölmemiz lazım !!!!

rustu
rustu - 9 yıl Önce

25 Ocak 2015 pazar günü de ben yaya iken BUYRUK OTOMOTİV önunde bana araç carpti..Allahtan verilmiş sadakamiz varmis da herhangi bir ciddi saglik vakasi olmadi... Şoförler cook dikkatsiz hareket ediyor..Bir el direksiyon da bir elinde telefonla meşgul sürücüler...Emniyet üzerine düşen denetimi tam yapsa bu tür sorunlar azalir..Uygulasinlar cezai müeyyideyi bakalim bu kadar çok oluyor mu?

Şeref
Şeref - 9 yıl Önce

ışık sistemi kurmak çok mu zor

Hasan beye katılıyorum
Hasan beye katılıyorum - 9 yıl Önce

butonlu yaya gecit lambasi, dugmeye bas gec.....

ali taş
ali taş - 9 yıl Önce

ölene vatandaşımıza allahtan rahmet diliyorum. başta dedeler köprüsü olmak üzere tehlike arz eden en az 10 yere üst geçit yapılması gerekmektedir. maliyeti çok düşük olan yaya üst geçitleri niçin yapılmıyor hayret doğrusu.

hasan
hasan - 9 yıl Önce

Yaya ust gecidine gerek yok olsada insanlarimiz usten gecmeye erinecek tek yapilmasi gereken butonlu yaya gecit lambasi dugmeye bas gec


SIRADAKİ HABER

banner304