banner306
banner198

Çankırılı Gaziye şanlı-şerefli karşılama!

Şırnak'ta bölücü terör örgütleri ile girilen çatışmada ağır yaralanan ve 48 gündür Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) tedavi gören Uzman Çavuş Burak Coçar baba ocağına çoşkulu bir karşılama ile döndü.

banner145

Şırnak'ta bölücü terör örgütü militanları ile girilen çatışmada ağır yaralanan  ve 48 gündür Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) tedavi gören Uzman Çavuş Burak Coçar baba ocağına çoşkulu bir karşılama ile döndü.

30 Nisana 2016 tarihinde Şırnak'ta teröristlerle girilen çatışmada boynundan aldığı kurşunla ağır yaralanan Merkez Ayan köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Burak Çocar tedavi gördüğü GATA'dan taburcu edilerek nekahet dönemini geçirmek için konvoy eşliğinde Çankırı'ya getirildi. Şehrin girişinde bulunan Yaran kapısı önünde Türk bayrakları ve araç konvoyu ile karşılanan Coçar'ın sağlıklı bir şekilde memleketine dönmesi nedeni ile dua edildi.

 

Daha sonra konvoy eşliğinde  baba ocağının bulunduğu Aksu mahallesinde bulunan evlerine gelen Gazi Burak Coçar'ı burada Jandarma Albay Halil Altıntaş karşıladı. Coçar için kapıda bir koç kurban edilirken evinin balkonuna çıkan Coçar, kendisi için aşağıda toplanan vatandaşları selamladı. Mahallede bulunan evler ve sokak Türk bayrakları ile donatıldı.

Coçar'ı karşılayanlar arasında Çankırı AKP Milletvekili Hüseyin Filiz'de yer aldı.



Çankırılı Mehmetçik ağır yaralandı!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 02:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksel TEKE
Yüksel TEKE - 8 yıl Önce

ŞEHİT NURLANMIŞ GAZİ ONURLANMIŞ ASKERLEDİR.
KAHRAMAN EVLADIMIZ UZUN SÜREN BİR TEDAVİDEN SONRA BABA OCAGINA SAG SAGLAM DÖNMESİ BÜYÜK BİR MUTLULUK.
GAZİMİZİ KARŞILAMA NEZAKETİNDE BULUNAN ÇANKIRININ MİLLET VEKİLİ SAYIN FİLİZE,MERKEZ İLÇE BAŞKANI SAYIN POTUKOĞLUNA VE DE J.KOMUTANIMIZ J.ALB.HALİL BEYE AYRICA MÜBAREK RAMAZANDA HAVANIN DICAK OLMASINA RAGMEN ELLERİNDE BAYRAKLARIMIZ İLE YAREN KAPIDINDAN BEKLEYEN ÇANKIRILILARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
BEN KATILMADIM.
BİZİM ORADA OLMAMIZDAN VE SÖYLEYECEKLERİMİZDEN AİLENİN ZARAR GÖRECEGİ SÖYLENMESİ ÜZERİNE BÖYLE BİR KARAR ALDIM.
MÜCAHİT EVLADIMIZ BURAK'A SAGLIK VE MUTLULUK DİLERİM.
GAZİLİGİN MÜBAREK OLSUN.
AYRICA BİR TEŞEKKÜRDE; UYUYAN ŞEHİT VE GAZİLERİ UNUTAN SİYASETÇİ VE BÜROKRATLARA YAŞANAN ACI VE ONURU HATIRLATTIGIN İÇİN...

SIRADAKİ HABER

banner304