banner198

Çankırılı gençler ne istiyor?

Saadet Partisi (SP) Çankırı Gençlik Kolları, Karatekin Parkı'nda 'Gençler Ne İstiyor' konulu fikir duvar oluşturdu.

Çankırılı gençler ne istiyor?
banner145

  

Saadet Partisi (SP) Çankırı Gençlik Kolları, Karatekin Parkı'nda 'Gençler Ne İstiyor' konulu fikir duvar oluşturdu.

 

İlginin oldukça fazla olduğu duvara gençler dilek ve görüşlerini yazdı. Karatekin Parkı'na kurulan fikir duvarına gençler dışında, yaşlılarında fisteklerini yazması dikkatlerden kaçmadı. Ekonomi, eğitim, iç ve dış siyasetin meselelerin yer aldığı düşünce duvarında “Ayasofya’da özgürce namaz kılmak istiyorum. Tayyipsiz hükümet, eğitimde eşitlik istiyorum. Okullara halı saha yapılmasını istiyorum. Kavganın, kargaşanın olmadığı huzurlu bir dünya istiyorum. Kadına şiddete hayır, düşünce özgürlüğü istiyoruz. Yeteneklerin keşfedilmesini istiyorum. Şeriatın gelmesini istiyorum.” şeklinde mesajlar yazıldı.

 

SP Çankırı Gençlik Kolları İl Başkanı Mücahit Sezen, “Gençler ne istiyor konulu fikir duvarı çalışmamızı Çankırılı gençlere ve hemşehrilerimize yönelik olarak başlatmış bulunmaktayız. Ülkemiz kritik bir sürece doğru gidiyor. Teşkilatımızın görüşlerini, fikir duvarı etkinliğimizin amacını hemşerilerimize sunmak için böyle bir uygulama başlattık.” dedi.

 

 

Panoda Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a olan sevgi ve özlem mesajları da dikkat çekti. Saadet Partisi Çankırı Gençlik Kolları başkanı Mücahid Sezen, Çarşamba günü akşama kadar açık kalacak panoya her vatandaşın istediği fikri yazabileceğini belirtti.

 

 

Fikir Duvarı etkinliğinin asıl amacının, şikayet ve önerileri tespit etmek olduğunu anlatan Sezen, "Etkinliğimizin diğer bir amacı da algı operasyonlarıyla ipotek altına alınan halkın iradesine dikkat çekmektir.  Ne yazık ki, bugün profesyonelce algılar yapılmakta, insanlar kendi düşünceleriyle değil oluşturulan güncel yanılgılarla hareket etmektedir. Birçok insan kendi düşüncesiyle hareket ettiğini sanmakta, fakat yönlendirildiğinin farkına varamamaktadır. Yaşananlar sonunda da fatura yine milletimize kesilmektedir" dedi.

  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 05:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Millimi Malimi
Millimi Malimi - 9 yıl Önce

erbakanı özlüyorlar hepside erbakanın yanından kaçan hocanın tabiri ile arkadan kaçanlar partisine oy veriyorlar bırakın takiyeyi artık

nuriberkan
nuriberkan - 9 yıl Önce

sizin de aklınız karışık anlaşılan. sizin zannettiğiniz karaktere uygun bu kadroda kimse. vicdanıyla, menfaatleri ve çıkarları arasında bocalayıp duran iki yüzlüler, tarihin her devrinde ola gelmiştir. böyle karakterde insanlar var diye biz bu davadan vazgeçecek değiliz. bu kervan allah'ın izniyle yürüyecek merak etmeyiniz. selamlar...

Ahmet Düvenci
Ahmet Düvenci - 9 yıl Önce

Helal olsun gençlere, taktire şayan bir çalışma. . Inşallah yetkililer bunları görür.

SIRADAKİ HABER