banner306
banner198

Çankırılı sniper'dan sıradışı mesaj

Cizre'de bölücü terör örgütleri ile çarpışan Jandarma Özel Harekat timinde görevli keskin nişancı bir asker paylaştığı fotoğraf ile sosyal medyada fenomen oldu.

Çankırılı sniper'dan sıradışı mesaj
banner145
Cizre'de bölücü terör örgütleri ile çarpışan Jandarma Özel Harekat timinde görevli keskin nişancı bir asker paylaştığı fotoğraf ile sosyal medyada fenomen oldu.


Cizre'de bir apartmanın yüksek dairesinin içine yerleşen Jandarma Özel Harekatta görevli meçhul asker, evin duvarına açtığı delikten dürbünle terörist unsurları  gözetliyor. Türk yapımı keskin nişancı tüfeği  Bora-12 (JNG-90)  ile teröristlere  pusu atan askerimizin paylaştığı o anları gösteren fotoğraftaki  ayrıntı ise dikkat çekiyor.   A-4 ebadında beyaz kağıda yazdığı mesaj da "Selam olsun Çankırı'nın değerli yarenlerine" KAYMAK JÖH imzası yer alıyor. İsmini açıklamayan ancak Çankırılı olduğu anlaşılan Mehmetçik,  terörle mücadele de en çok şehit veren illerden olan Çankırı'nın vatan müdafaasında her zaman en ön safta yer aldığını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 00:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Asi komando
Asi komando - 8 yıl Önce

Bende şırnaktaydim elazığdan sonrasina snaypır lazım günduz bakkal aksam terörist bunu menfaatçi olanlara yazdim doğuyu görmeyen bi anadolu insanı bu hayatta eksik yaşar. Teröre dur çekilmez vurursun anlaşmak konuşmak bende yok teröre merhamet şehide ihanettir. Anlayanlar anladı işine gelmeyenler anlamaz

yaren
yaren - 8 yıl Önce

Sanada selam olsun yigidim

Yüksel Teke
Yüksel Teke - 8 yıl Önce

Cenabı Allah Bölgede canla başla ğörev yapan Güvenlik ğüçlerimizi korusun ve kollasın.Ailelerinede sabırlar dilerim.Hiç unutmam bölğede olduğum yıllarda Canım babam hiç uyumaz radyo ve tv haberlerini kaçırmazmış.İki üç ğün aramasam meraktan çatlar,sesimi duyunca önce kızar sonra sestonu değişir merak etme emanetlerin ve bizler iyiyiz derdi.Emanet; Oğlum ve Eşimi kast ederdi.

Ramazan Biçer
Ramazan Biçer - 8 yıl Önce

Çankırı yiğitlerin harman olduğu yer.
Allahım yar ve yardımcınız olsun .
Hz hamza nın güçü kudreti sizinle olsun..

Mehmet  kuyucu 18
Mehmet kuyucu 18 - 8 yıl Önce

Eline saglik topragim

Hocahasan'lı
Hocahasan'lı - 8 yıl Önce

Rab'bim yar ve yardımcınız olsun ağam, dualarımız sizinledir. Zafer bizimdir Bi iznillah..

Mursel
Mursel - 8 yıl Önce

Camkiridan da aleykum selam

Çankırı
Çankırı - 8 yıl Önce

Yiğidin harman olduğu yer Çankırı helal sana köylum köyümün gurur usun


SIRADAKİ HABER

banner304