banner198

Çankırı’nın Yeni Lezzet Durağı!..

Çankırı’da farklı lezzetleri sunan işletme, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Çankırı’nın Yeni Lezzet Durağı!..
banner145
Çankırı’da farklı lezzetler sunan işletme, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Yaklaşık 6 aydır Çankırılılara hizmet veren Seyfa Restaurant sahibi genç girişimci Muhammed Fatih Müjdeci,  iş yerinin Çankırı’da helal sertifikaya sahip olan ilk ve tek restaurant olduğunu ifade etti.

Çankırılıların damak tadına hitap eden yemek çeşitleriyle  müşterilerine hizmet verdiklerini belirten Müjdeci, özellikle sulu yemek, kebab ve kiremit çeşitlerinin müşteriler tarafından çok beğenildiğini kaydetti.

İşletmede 10 kişiyle hizmet verdiklerini anımsatan Müjdeci, farklı lezzet durakları arayan Çankırılıları hazırladıkları birbirinden lezzetli yemekleri tatmak için Seyfa Restauran’ta beklediklerini söyledi.

Açılışından itibaren yaptıkları yemeklerde, ek maliyetten kaçınmadan müşteri memnuniyetini dikkate aldıklarını belirten Müjdeci, Çankırı’da Seyfa Restaurant adı ile tüm ürünlerinin İslami usullere uygun olarak hazırladıklarını ve müşterilerine sunduklarını kaydetti.

Hijyene önem verdiklerini dile getiren Müjdeci, bunun için açık mutfak yaptıklarını, Çankırı’ya kaliteli hizmet sunmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini anlattı.

 











Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2013, 12:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
İstanbul haliç restaurant
İstanbul haliç restaurant - 11 yıl Önce

yakından takip ediyoruz istanbuldan 3 defa geldiküçok güzel bir mekan yemekler ve hizmetleri harika muhammed fatih mujdeci beye hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Ramis Tuna
Ramis Tuna - 11 yıl Önce

fatih beyi bu başarili girişimcilik ruhundan dolayi kutluyorum.

Levent Koç
Levent Koç - 11 yıl Önce

Çankırı'da yapılan her hizmet ili kalkındırır,hem bu sebepten hemde islamı usullere uygun olması sebebiyle kendisi tebrik ediyorum.Allah seyyidim fatihin yolunu açık tutsun.

SAMET AVŞAR
SAMET AVŞAR - 10 yıl Önce

FATİH ABİ SEN NAPIYON

SIRADAKİ HABER