banner198

ÇKÜ'de ki işçi kıyımına mahkeme dur dedi

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nden muvazaalı şekilde işten çıkartılan taşeron işçilere, mahkemeden beklenen karar çıktı.

ÇKÜ'de ki işçi kıyımına mahkeme dur dedi
banner145
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nden  muvazaalı şekilde işten çıkartılan taşeron işçilere, mahkemeden beklenen karar çıktı.


Çankırı Postası'nın "ÇKÜ'de İşçi Kıyımı" başlıklı haberi ile kamuoyuna taşıdığı taşeron firmadan çıkartılan işçilerle ilgili karar geldi.  Çankırı Adliyesi 1. Asliye Hukuk Mahkemesinde davanın 2. duruşması bugün görüldü. Dört işçinin açtığı davaya bakan Hakim Abdulgani Tamboğa, işçileri görevlerine iade edilmesi kararı verdi.  Mahkemeden çıkan kararla birlikte büyük bir sevinç yaşayan işçiler hukuk zaferlerini birbirlerine sarılarak kutladı.  

 

Duruşmaya işçilerin çıkartılmasının sorumluluğunu taşerona yükleyen  ana işveren konumunda bulunan Karatekin Üniversitesi Avukatı katılırken, yemekhaneyi işleten SİM Temizlik Hizmetleri avukatının mahkemeye dahi gelmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. 

Çankırı Karatekin Üniversitesinde işçi kıyımı!

Yüzlerce öğrenci zehirlendi ses çıkartan olmadı!



Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 22:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tc1
Tc1 - 7 yıl Önce

Adalet yerini bulmuş bu hakszlığa bir dur demek lazımdı hakimin verdiği karara çok sevindim,inşAllah orda hak etmeyenler sonradan gelenlerin hepsi gider madur insanlar geri gelir,çünkü ordaki insanların hakkına girilmiş,kalan insanlarıda rektör höca madur etmez inşAllah.

Rumuz magdur
Rumuz magdur - 7 yıl Önce

Ayni sekilde benimde bir sikayetim var universite maalesef gecen sene ballica kiz yurdunu kapatti ve 13personel isten çıkartildi ve geri işe alinmadi vatandas bir senedir magdur posta gazetesinin bu isi gundeme getirmesini cok isterim rektor hocam da insAllah yardimci olur

SIRADAKİ HABER