banner198

Çöpten kardeşler trafik kazasında vefat etti

Vadi Spor Kulübü Başkanı ve Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Milli Takim Antrenörü Selahattin Çöpten (57) geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Çöpten kardeşler trafik kazasında vefat etti
banner145

Vadi Spor Kulübü Başkanı ve Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Milli Takim Antrenörü Selahattin Çöpten (57) geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.


Baykuşboğazı'nda saat 14.'00 sularında meydana gelen trafik kazasında kazada Ankara'da yapılan  Türkiye Vücut geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyon seçimlerinden dönen Selahattin Çöpten yönetimindeki 18 DA 106 plakalı binek otomobil kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Yoldan çıkan otomobil toprak birikintisine çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü Selahattin Çöpten ve abisi Mustafa Çöpten (64) olay yerinde hayatını kaybetti. Sadık Çöpten,  Emre Çöpten ve Galip Çöpten yaralandı. Yaralılardan Sadık ve Galip çöpten  Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Emre Çöpten Hacettepe Hastanesinde tedavi altına alındı.


Kalecik Devlet Hastanesine kaldırılan cenazeler otopsinin ardından  Çankırı'ya getirilerek Çankırı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Gasilhanesine kondu. Cenazeler yarın Yeniköy Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Öte yandan acı haber  spor camiası ve Çankırı'da büyük üzüntüye neden oldu.


Çöpten, 2013 yılında Çankırı Postasınca  1. düzenlenen  Çankırı'ya Hizmet ve Şükran Ödüllerinde yılın spor ödülüne layık görülmüştü.






Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 21:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
HİLALYILDIZ
HİLALYILDIZ - 7 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN

Ali şimşek
Ali şimşek - 7 yıl Önce

SEVGİLİ KARDEŞLERİM MUSTAFA VESELAHADDİN KARDEŞLERİME CENABI ALLAH,DAN RAHMET KEDERLİ AİLESİNE ÇOK ÇOK SABIRLAR DİLİYORUM
MEKANLARI CENNET OLUR İNŞALLAH.ALİ ŞİMŞEK

METİN KOÇ
METİN KOÇ - 7 yıl Önce

TRAFİK KAZASINDA HAYATLARINI KAYBEDEN ÇÖPTEN AİLESİNE ALLAH’TAN RAHMET, KEDERLİ AİLELERİNE, SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİM. MEKÂNLARI CENNET OLSUN. NURLAR İÇERİSİNDE YATSINLAR.

ismail ozturk
ismail ozturk - 7 yıl Önce

Allah rahmet eylesin yaralilara acil sifa versin

SIRADAKİ HABER