banner198

Ezan sesine rağmen konser devam etti..

Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen Murat Dalkılıç ve Sevcen Orhon'un sahne aldığı Gençlik Şöleninde ezan skandalı yaşandı.

banner145
Çankırı Belediyesi tarafından  düzenlenen  Murat Dalkılıç ve Sevcen Orhon'un sahne aldığı Gençlik Şöleninde ezan skandalı yaşandı.


Belediye Meydanında düzenlenen konserde yatsı ezanı okunduğu sırada müziğe ara verilmesini bekleyen vatandaşlar  konserin hız kesmeden devam etmesinin şaşkınlığını yaşadı.


Organizasyon komitesinin yatsı ezanının kaçta okunacağını düşünerek tedbir alması gerektiğini düşünen bazı vatandaşlar ise sosyal medya hesaplarından tepki gösterdiler. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise ezan okunduğu sırada Çankırı kalesinden çektiği görüntüde yüksel desibelde çıkan müziğin ezan sesini nasıl bastırdığını belgeledi.


Ezan okunduğu sırada konsere ara verilmemesine en büyük tepkiyi ise  CHP Çankırı Milletvekili adayı Murat Berat Atalay verdi. Atalay, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Çankırı'da Yatsı ezanı AKP konserinde feda edildi" mesajını geçti.     



Öte yandan farklı siyasi görüşlerden insanların katıldığı Gençlik Şöleninde AKP adayı M. Emin Akbaşoğlu'nun sahnede konuşma yapması dikkat çekti. Seçimlerin eşit koşullar ve adil bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamakla görevli YSK'nın bu konuda ne gibi adım atacağı ise şimdiden merak konusu.  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 01:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
yalan haber
yalan haber - 9 yıl Önce

yav arkadaş bizlerde oradaydık ezan okunurken sanatçı konseri durdu .görmesek duymasak bu haberi bizede yedireceksiniz valla

Sad
Sad - 9 yıl Önce

bu kadar yanlı bir haber olamaz :))

yüksel
yüksel - 9 yıl Önce

adam video ile ezan okunurken konserin devam ettiğini kanıtlıyor. ezan için ara verildi ve sunucu ziya anons verdi ise görüntülerle çıkın haberi yalanlayın çokta zor değil. kaldıki sadece ezan için değil çevredeki camilerdede namaz kılınırken de müzik devam etmiş..

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

biraz doğru haber yapın saçma sapan haberlerle gündemi meşgul etmeyin

R.v.c
R.v.c - 9 yıl Önce

Söylermisiniz acaba yatsı ezanı kacta okunuyor ?

ayarsız
ayarsız - 9 yıl Önce

Yıllardı ezanı Türk ce okutmak için mücadele veren CHP ye AKP hükümeti ezana sahip çıkmayı öğretmiş milletce alkışlıyoruz...

Editör
Editör - 9 yıl Önce

ezana saygısızlığı chp yapsa din düşmanı ilan eder bu haberi en çok sizin gibi din tüccarları sarıldı. biz vicdanımızın sesini dinleriz, böyle saygısızlıktan rahatsızlık duyup haber yapmamızı isteyen i̇dris şahin değil her kim olursa emir kabul eder alnından öperiz.

fatih
fatih - 9 yıl Önce

ezanı yasaklayan partinin milletvekili adayına, ezanı savunduran partinin adıdır akparti̇.


SIRADAKİ HABER