banner198

FETÖ soruşturmasında iş adamlarından 9'u tutuklandı!

FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan is adamlarından bazı isimler tutuklanmaları istemi ile mahkemeye sevk edildi. Dokuz is adamı tutuklanarak ceza evine gönderildi.

FETÖ soruşturmasında iş adamlarından 9'u tutuklandı!
banner145

 FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan işadamlarından 9'u mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasının iş dünyası ayağına yönelik operasyonlar gözaltın alınan isimlerden Oguz Ak, Ömer Ak, Mahmut Uzunkaya, Semih Darendeli, Mustafa Usta, Ahmet Kilic, Burak Kiriker, Satılmış Çelikten, Hasan Kürşat Cocar  tutuklanmaları istemi ile mahkemeye sevk edildiler.  Zanlilar mahkemece tutuklanarak cezaevine gonderildiler.

 

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, İbrahim Karataş, Ali Osman Atakul, Mesut Polat ve Faik Ersoy adli denetim şartı ile mahkemeye sevk edilirek mahkemece serbest birakildilar. Kasım Akçakaya, Ahmet Ak ve Murat Dönmez savcılık tarafından serbest bırakıldı.

 

FETÖ'nün işadamları yönelik operasyon kapsamında 24 kişi göz altına alınmıştı. 

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan AK Parti Çankırı eski Milletvekili İdris Şahin ile Ahmet A, Kasım A. ve Murat D. ise dün, savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmıştı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 19:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 8 yıl Önce

Semih darendeli ak parti belediye meclis üyesi, peki meclise kim almış fetöcüyü

SIRADAKİ HABER