banner198

Habib Akkaya beraat etti

FETÖ'nün ByLock kumpasına maruz kalan isimler arasında yer alan Habib Akkaya, tahliye olduktan sonra ki ilk duruşmada beraat etti.

Habib Akkaya beraat etti
banner145
FETÖ'nün ByLock kumpasına maruz kalan isimler arasında yer alan Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurlu eski üyesi Habib Akkaya, tahliye olduktan sonra ki ilk duruşmada beraat etti.


FETÖ'nün ByLock  kumpasına maruz kalan isimler arasında yer alan esnaf  Habi Akkaya, tahliye olduktan sonra ki ilk duruşmada beraat etti.


Çankırı Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmaya tutuksuz sanık Habib Akkaya ve avukatı katıldı.

Savunmaların ardından mahkeme başkanı duruşmaya ara vermeden kararını açıkladı. Mahkeme başkanı, Akkaya'nın dosya kapsamında daha önce mahkeme günü olmaksızın res'en tahliye edildiğini, suç işlemediğinin sabit olması nedeniyle beraatına hükmetti.


Böylece Akkaya, Çankırı E Tipi Kapalı Ceza evinde suçsuz yere 111 gün özgürlüğünden mahrum kaldı.


Kararın ardından yazılı açıklamada bulunan  Akkaya, " Bu süreci en iyi yaşayan bilir. Benim Devlet büyüklerimizden bir isteğim var "Hain FETÖ" örgütünün masum vatandaşlar üzerinde kurmuş olduğu tuzaklar neticesinde özgürlükleri elinden alınmış vatandaşımız var ise onlarında biran önce özgürlüklerinin verilmesini talep ediyorum. " ifadelerini kullandı

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 04:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304