banner198

Hemzemin geçitte tren kamyonete çarptı! 1 kişi öldü

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde meydan gelen tren kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Hemzemin geçitte tren kamyonete çarptı! 1 kişi öldü
banner145

 Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde meydan gelen tren kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

 

Olay saat 09.00’da Çerkeş ilçesi Bayındır köyü hemzemin geçidinde meydan geldi. Çerkeş – Atkaracalar- Kurşunlu Süt Üreticileri Birliğine ait süt toplama aracı, sabah saatlerinde köylerden süt toplamak amacıyla yola çıktı. Musa Deringöz (40) yönetimindeki 18 AT plakalı transit kamyonet, Bayındır köyü hemzeminden geçidinde henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle raylardan geçemedi. O sırada Zonguldak yönünden gelen yük treni raylardan geçmeye çalışan kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisi ile araç ray kenarına savrularak hurdaya döndü.

 

Kazada kamyonet sürücüsü Musa Deringöz olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Deringöz’ün cansız bedeni 112 Hızır acil ekiplerince bulunduğu yerden alınarak Çerkeş İlçe hastanesi morguna kaldırıldı. Süt toplama aracı 6 Haziran 2014 tarihinde de Saçak köy merkezinde ambulansla çapışmış, kazada maddi hasar meydana gelmişti.

 

Çerkeş Kınık köyü nüfusuna kayıtlı evli ve üç çocuk babası olan Deringöz, çevresi tarafından çok seviliyordu. Deringöz’ün cenazesi Kınık köyünde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları içerisinde köy mezarlığına defnedildi.

 




Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 07:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatma
fatma - 9 yıl Önce

Allah rahmet eylesin

metinkucutepe
metinkucutepe - 9 yıl Önce

Ailesine sabirlar ihsaneylesin başlari sagolsun

dursun köyüstü
dursun köyüstü - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin güzel dayıcım nur içinde yat aniden ayrılışın bizi yıktı be dayı

ferhat deringöz
ferhat deringöz - 4 yıl Önce

İyiler fazla yaşamaz dedikleri doğruymuş amcacığım, sende o kadar çok iyi bir insandın ki biz sana daha doyamadan sen vefat ettin. Allah’ım seni Cenneti Alası ile müjdelesin.

Biz seninle amca yeğen değil de iki arkadaş gibi büyüdük, birbirimizi anlayan, her şeyimizi paylaşandık, bak şimdi yine senin yanındayım, mezarının başında yine yaşadıklarımı sana anlatmaya geldim.

Canım amcan kabrin nur mekanın cennet olsun.

Dün annem senin sevdiğin yemeği yapmış, amcanda çok severdi bu yemeği deyince gözlerim doldu, lokmalarım boğazıma dizildi. Seni çok özledim amcam.

Sizin hiç amcanız öldü mü, sizi bilmiyorum ama benim bir kere öldü, götürmeyin, almayın amcamı dedim ama beni dinlemediler aldılar götürdüler.

SIRADAKİ HABER