banner198

Hüseyin Filiz in Kutlama Mesajı

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz Cumhuriyet’in 88. Yıl dönümü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Hüseyin Filiz in Kutlama Mesajı
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz Cumhuriyet’in 88. Yıl dönümü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Hüseyin Filiz’in Kutlama Mesajı:

Kıymetli Hemşerilerim; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 88. yıl dönümünü kutlamanın heyecan ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Bağımsız ve hür yaşama arzusuyla, her türlü yokluk ve zorluğa rağmen büyük bir inanç ve iman gücüyle elde edilen bu zaferi tıpkı, kuruluş felsefesinde olduğu gibi tam bağımsız, güçlü ve demokrasi içinde bir dünya devleti olarak yaşatmak için bugün hepimize büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Günümüzde ülkemize yönelik yapılan emperyalist ataklar, vatan sınırları içerisinde kardeşçe yaşayan Türk halkını kışkırtarak birbirlerine düşürülme eylemleri ve çeşitli provokasyonlar git gide yoğunlaşmıştır. Birlik ve beraberliğimizi sağlamak her zamankinden daha mühim bir görev haline gelmiştir. Ülkemize karşı içte ve dışta yapılan bu saldırılara karşı çok dikkatli olmalıyız. Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkarak, Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek yaşatmak hepimizin birinci görevi olmalıdır.

Türk Milleti'nin, Atatürk'ün çevresinde kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşının zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetin kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır, yeniden dirilişin simgesidir. Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet'in, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılması herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Her 29 Ekim'de yenilenen azim, kararlılık ve enerjimizle; Cumhuriyetin 88. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu ve saygıyla anıyorum.

Hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, bu vesileyle vatan toprakları için canını, kanını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.        

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Emre akyol
Ahmet Emre akyol - 6 yıl Önce

Başkanım sizden devlet işi istiyorum 100 de 50 engelliyim size güveniyorum. Sayın başkanım

SIRADAKİ HABER