banner198

İç Yenice Köyü İlkokuluna Emniyetten Destek

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İç Yenice Köyü İlkokulu Öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

İç Yenice Köyü İlkokuluna Emniyetten Destek
banner145

“Her Köy Okulunun Bir Kurumun Sorumluluğuna Verilmesi” projesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğüne verilen İç Yenice Köyü İlkokulu Öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

 

Vali Vahdettin Özcan tarafından başlatılan proje ile İç Yenice Köyü İlkokulu’na İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı ve emniyet teşkilatı tarafından temin edilen kırtasiye malzemeleri Vali Özcan ve bazı Kurum Müdürlerinin katılımı ile dağıtıldı.

 

Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, “Projemiz kapsamında okula gelerek ihtiyaçları ile ilgili görüşmelerde bulunduk. Birinci dönemde mont ve ayakkabı desteğimiz oldu. Bu dönemde de yeni açılan ana sınıfı ile kırtasiye malzemesi ve oyuncak ile ilkokul öğrencilerinin tespit edilen kitap ihtiyaçlarını karşıladık. Bu etkinliğin Polis Haftasına denk gelmesinden biz de mutlu olduk, çocuklarımızı da mutlu ettik. İmkanlarımız ölçüsünde yardımlarımız devam edecek. Bizlere eğitime destek verme imkanı tanıyan Sayın Valimize teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Özcan, “Emniyet Müdürümüze verilen sorumluluğun gerçekleştirildiğini görüyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz. Projemiz başarıyla devam ediyor” diyerek projenin İlçelerimizde de uygulanacağını söyledi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından temin edilen kırtasiye malzemesi, kitaplar ve oyuncak çocuklara hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER