banner306
banner198

İGM Başkanı Ruhi Şeker yeniden “Vira Bismillah“ dedi!

BYLock'ta kumpas tuzağının delilleri ile çökertilmesinin ardından Perşembe günü Çankırı cezaevinden aklanarak tahliye olan Ruhi Şeker, yeniden İl Genel Meclis Başkanlığı görevine döndü

banner145
Fetulahcı terör örgütü - paralele devlet yapılanmasının (FETÖ/PYD) suçsuz insanlara kumpas tuzağının delilleri ile çökertilmesinin ardından Perşembe günü Çankırı cezaevinden aklanarak tahliye olan Ruhi Şeker, yeniden İl Genel Meclis Başkanlığı görevine döndü.


Salı günü gerçekleşen 2018 yılı Ocak ayı ilk meclis birleşiminde salona giren Şeker, üyelerle tek tek tokalaşmasının ardından meclis oturumunu yönetti.


- Medreseyi Yusufiye'de geçecek günlerimiz varmış-

Meclis açılışında konuşan Şeker,"Allah şükürler olsun ki; bizler kaza ve kadere inanıyoruz. Bizi dimdik tutan bu sarsılmaz inancımızdır. Hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine inandığımız için gerisi teferruattır. Bizim kader çizgimizde cezaevinde yatmak varmış. Burada rızık ve soluyacak hava, çekilecek çile varmış. Medreseyi Yusufiye'de geçecek günlerimiz varmış. Elhamdülillah anlımızın akıyla bu imtihanı tamamladığımızı düşünüyorum." dedi.

- Şehit ve gazi aillerivarken mağduriyetten bahsetmekten haya ederim -

Başına gelenlerden dolayı el ovuşturup sevinenler olduğunu  ifade eden Şeker, "Bizim fetöcü olmadığımızı bile bile bize bühtanda bulunan müfteriler vardır.  Bizi sahip çıkan samimiyetimize inananları da "fetöcüleri himaye edenler" diye suçlayanlar vardı. Elhamdülillah bizim toprağımızdan hain çıkmaz! Hele hele bizden hiç çıkmaz. Bu konuda mağduriyetler illaki yaşanmış ve yaşanmaktadır. Ama ben şahsım adına bir mağduriyetten bahsetmeyeceğim.  Çünkü hiç kimse şehit ve gazi aileleri kadar mağdur olmamıştır. Onların yanında mağduriyetten bahsetmeye haya ederim. Allah her şeye kadirdir. Biz bu iddialara gülüp geçtik. Çünkü abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun.  Hiç bir gerçek gizli kalmaz. Tam ilk günden itibaren güneş balçıkla sıvanmaz demiştik." ifadelerini kullandı.

 

- FETÖ ile kimlerin kol kola çalıştığı ortaya çıktı -

Şeker, "Mal bulmuş mağribi gibi bize yapılan  bu ithama sarılanlar hüsrana uğramıştır. Bu ithamların kime hizmet ettiği fetö ile mücadelenin ciddiyetini bozduğunu o zaman   haykırmıştık İşte o zaman bize hücum edenlerin kime hizmet ettiği, esas fetö ile kimlerin kol kola çalıştıkları açık ve seçik ortaya çıkmıştır. Yapmış oldukları tezviratlar zamanı gelince yüzlerine vurulacaktır." şeklinde konuştu.

ByLock'ta hain örgütün vatandaşlar üzerine kurduğu kumpasın  Adli Bilişim Uzmanları Koray Peksayar, Tuncay Beşikçi, Avukata Ali Aktaş'ın özel gayretleri, devletin başarılı elemanları sayesinde deşifre edilerek çökertildiğini belirten Şeker, "Yaklaşık 11 bin 480 kişini muhatap olduğu bu davanın aydınlanmasında emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. " dedi.

İGM Başkanı Ruhi Şeker 73 gün sonra tahliye edildi!

Şeker, başından beri masumiyetine inanan, davaya sadakatinden şüphe etmeyen ve her daim yanında olduğunu ifade ettiği; süreçte yardımlarını esirgemeyen  Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İdris Şahin'e, İl Başkanı Celal Kaman'a, Belediye Başkanı İrfan Dinç'e, siyasi parti teşkilatlarına, savunma avukatlarına, arkadaş ve dostlarına teşekkür etti.

MHP İl Bakanı Hidayet Çelik ve MHP Meclis Grubu, İGM Başkanı Ruhi Şeker ile birlikte görülüyor

Meclis oturumunun tamamlanmasının ardından makamına geçen Şeker'i, MHP İl Başkanı Hidayet Çelik, Ak Parti ve MHP Grup Başkanları, meclis üyeleri ve gazeteciler ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ak Parti Grup Başkan Vekili Alaadin Kahyaoğlu ve  meclis üyeleri, İGM Başkanı Ruhi Şeker ile bir arada görülüyor.



Kurşunlu'nun Taşkaracalar, Dumanlı , Demirciören ve Yeşilöz köyü muhtarları, İGM Bakanı Ruhi Şeker ile birlikte görülüyor.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 06:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Özer ARSLAN
Özer ARSLAN - 6 yıl Önce

Tekrar geçmiş olsun Ruhi Abi...

SIRADAKİ HABER

banner304