banner198

İl Genel Meclisi’nden Vali Aktaş’a hoş geldin ziyareti

Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ve Meclis Üyeleri, ilimize yeni atanan Vali Hamdi Bilge Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Genel Meclisi’nden Vali Aktaş’a hoş geldin ziyareti
banner145
Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ve Meclis Üyeleri, ilimize yeni atanan Vali Hamdi Bilge Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Genel Meclisi üyelerinin tamamına yakının katıldığı ziyarette Vali Yardımcısı Yakup Ömeroğlu da hazır bulundu.


Valilik Birlik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette İl Genel Meclisi üyeleriyle sohbet eden Vali Aktaş, Meclis ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Hamdi Bilge Aktaş’a yeni görevinden dolayı tebrik mesajını ileten İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker,Çankırı’da meclis olarak yaptıkları çalışmalardan söz etti. Şeker, soğuk ve sıcak asfalt, içme suyu, içme suyu depoları, karla mücadele ve köy yollarının genel durumu konusunda Vali Aktaş’a bilgi verdi.


Ziyaretlerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür eden Vali Aktaş ise Çankırı İl Genel Meclisi’ni birlik içinde görmekten memnun olduğunu ifade etti. Ziyaretlerinden dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ve Meclis üyelerine teşekkür eden Vali Hamdi Bilge Aktaş,“İlçelerimize, köylerimize, mahallelerimize imkanlar ölçüsünde adilce hizmet etmek istiyoruz. Hiçbir mahalle ve köyümüzü birbirinden ayırmayacağız” dedi.


Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret programı sona erdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 06:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş Takipde
Vatandaş Takipde - 7 yıl Önce

vatandaşın görmek istediği tablo işte bu birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi her kesimin, valimizede hayırlı görevler diliyoruz.

SIRADAKİ HABER