banner198

Ilgaz Dağını hiç böyle gören olmadı!

Koltuğunuza yaslanın ve 5 dakikada pazartesi sendromundan kurtulun.

Ilgaz Dağını hiç böyle gören olmadı!
banner145

Ahmet Fatih Çamaltının Ilgaz Dağlarında gerçekleştirdiği ve yaklaşık olarak 17 bin fotoğraftan oluşan yeni TimeLapse filmi Ilgaz Dağını farklı bir açısıyla bizlere sunuyor.

Üniversite öğrencisi Ahmet Fatih Çamaltı’nın timelapse tekniğiyle Ilgaz dağında çektiği 5 dakikadan oluşan “SerzenişKuzey Anadolu Dağları filmi, Ilgaz’ın doğal güzelliklerini adeta evinize getiriyor.

Ilgaz’ın doğal güzelliklerini farklı bakış açısıyla görüntüleyen Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyan Fatih Çamaltı, bir grup üniversiteli öğrenci arkadaşıyla Ağustos ayı içerisinde Ilgaz dağında 50 saatlik bir çekim yaptı. Doğanın eşsiz güzelliklerini gökyüzündeki hareketlerle birleştiren Çamaltı, farklı noktalardan gece ve gündüz çekilen görüntüleri buluşturdu.

  

Çankırı Postasına konuşan Çamaltı, “Fotoğraf çekimlerini umarım keyifle izlersiniz. Video, sizi bir an dahi olsa Karadeniz’in kendine has ikliminde hissettirebilmiş ve merakınızı bu coğrafyaya celbedebilmişse, bu hususta en büyük mutluluğa erişmiş sayabilirim kendimi, izleyen ve paylaşan herkese teşekkürler.” dedi.

 

Muhteşem gökyüzü ve yıldızlar Anadolu’nun yüce dağı Ilgaz’da adeta çamlara değipte geçiyor. Şimdi koltuğunuza yaslanın ve 5 dakikada olsa stresten nasıl arındığınıza inanamayacaksınız.

 

Yeşil ile mavinin buluştuğu diyar..

Şimdi ise insanoğluna teslim olmuş ve çaresiz.

Güzelliğinde artık acı bir tebessüm saklı, belki de

hicap duyarak dile gelmiş güzelliği bizlere sitem ediyor.

İnsan elinin değmediği bu diyarlar ise umarız hep böyle kalır.



 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2018, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER