banner198

İşadamı Mercedes hediye etmiş!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in basın toplantısında dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

İşadamı Mercedes hediye etmiş!
banner145

Hafta başında düzenlediği basın toplantısında hezeyan dolu açıklamalar da bulunan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in basın toplantısında dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

 

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki’nin gündeme taşıdığı plakası işadamı İ.Ö adına kayıtlı olan ve itfaiye garajına çekili olan Mercedes otomobilin gizemi çözüldü.

 

Bir gazetecinin sorusu üzerine kısa bir cevap veren Dinç,  34 JF 3971 plakalı 2012 model siyah Mercedes E350 CDI 4matik Eleganty Mercedes marka otomobilin inşaat işleri ile uğraşan Özcenk firması tarafından kendilerine hediye edildiğini söyledi. Dinç, soruyu detaylara girmeden yuvarlak cümlelerle geçiştirdi. Uzun yol seyahatlerinde kullanılacak otomobilin inşaat firması tarafından neyin karşılığında verildiği ise merak konusu. Özcenk inşaat firması şehrin silüetini yüksek katlı binalar ile bozduğu eleştirileri ile sürekli tartışılan firmaların başında geliyor. Dinç, "Ak Parti'de küpünü dolduran rantçılar var!" diyerek dikkat çeken bir çıkış yapmıştı.


Öte yandan Dinç’in iftira ve yalan dolu açıklamaları gazetelerde geniş yer bulurken mercedesle ilgili tek cümle yer almaması dikkat çekti.  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 02:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kerem
Kerem - 9 yıl Önce

özcenk böyle lüks bir aracı durduk yerde ne diye versinki?

alp
alp - 9 yıl Önce

toki'nin neden çankırı'ya gelmediği böylece açıklanmış oldu.

daniel
daniel - 9 yıl Önce

Ufak hırsızlar asılır . Büyük hırsızlar serbest serbest bırakılır

onur
onur - 9 yıl Önce

al gülüm ver gülüm meselesi tamemen :p

işi bilen
işi bilen - 9 yıl Önce

Özcenk araba vermese sonu mehmet kaplan gibi olur yani ikizler inşaat gibi

e  a
e a - 9 yıl Önce

Bencede 1mercedes verir 100 mercedes alir kaz gelecek yerden tavuk esirgenbez bence

çankırı sevdalısı
çankırı sevdalısı - 9 yıl Önce

iyide özcenk belediyeye neden durup dururken çok lüks bir araba hediye etmiş.o zaman bütün çankırıdaki durumu iyi esnaflar belediyeye araba hediye etsin.irfan dinç çok yanlış bir karar vermiş.hiç bir pahalı hediyeyi almaması lazım.zira belediyenin kasasında para yok da hediyeye mi kalmış.ayrıca başkanın zaten makam arabası var.böyle bir arabaya ihtiyacı da hiç yok

erkan
erkan - 9 yıl Önce

e bu şimdi suç değil mi soruşturma yapılsın


SIRADAKİ HABER