banner198

İşte Çankırı'nın Kahraman evlatları

İşte Çankırı'nın Kahraman şehitleri

İşte Çankırı'nın Kahraman evlatları
banner145

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Esendere Beldesi'nde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yola önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 4 askerden 24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Çavuş Gökhan Topal ve 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Olcay Çelik'in memleketi Çankırı'daki evlerine ateş düştü.


Piyade Uzman Çavuş Gökhan Topal'ın şehit olduğu haberi, Çankırı Orta İlçesi Özlü köyünde yaşayan ailesine sabah saatlerinde askerler tarafından verildi. Oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Akif Topal ile anne Fatma Topal gözyaşlarına boğuldu.


- Şehit Gökhan Topal cenaze programı -
Şehit Gökhan Topal'ın Ankara 'nın Çubuk İlçesi'nde yaşan 4 kardeşi de acı haberi aldıktan sonra Çankırı'nın Orta İlçesi Özlü Köyü'ne geldi. Şehit Topal'ın bekar olduğu belirtildi. Şehit Gökhan Topal'ın cenazesinin yarın 05. 10. 2017 Perşembe günü İkindi Namazı sonrası kılınacak cenaze namazı ile Orta İlçesinde toprağa verilecek.


 - Şehit Olcay Çelik cenaze programı -

Aynı patlamada şehit olan askerlerden Piyade Sözleşmeli Er Olcay Çelik'in ise Çankırı Aksu Mahallesi'nde yaşayan ailesi yasa boğuldu. Baba Muammer Çelik ile anne Hacer Çelik'i yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehit Çelik'in anne ve babası acı haberi aldıktan sonra, Ankara'nın Çubuk İlçesi'nde bulunan evlerine götürüldü. Çelik'in Aksu mahallesinde bulunan evine dev Türk bayrağı çekilirken, dışarıya taziye çadırı kuruldu. Kapının önünde ambulans ve sağlık ekibi hazır bekletiliyor. Şehit Çelik'in cenazesi  05. 10. 2017 perşembe günü (yarın) Çankırı'da Hoca Ahmet Yesevi Camiinde Öğle Namazı sonrası kılınacak Cenaze Namazı ile Yüklü Köyünde toprağa verilecek.



- ÇAKÜ Akademik yıl açılış töreni ertelendi -

Öte yandan yarın yapılması planlanan Çankırı Karatekin Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yıl Açılış töreni, Çankırı'da düzenlenecek olan iki ayrı şehit Cenazesi töreni nedeni ile ileri bir tarihe ertelendi. Üniversite'den yapılan yazılı açıklamada, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını seve seve feda etme azim ve kararlılığında olan Mehmetçiklerimizin Şehitlik mertebesine ulaştığı bu günde üniversitemizin 2017-2018 Akademik Yılı Açılı Töreni ertelenmiştir" denildi.




Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 22:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emre keles
Emre keles - 6 yıl Önce

Sılah arkadasım hemserım mekanın cennet olsun

ayfer topsakal
ayfer topsakal - 6 yıl Önce

Çok üzgünüz ateş düştügü yeri yakıyor rabbim ailesine sabır versin.

Seydi Ali TÜKENMEZ
Seydi Ali TÜKENMEZ - 6 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun yigitlerimizin

zturk
zturk - 6 yıl Önce

Allah rahmet eylesin

şükrü bakacak
şükrü bakacak - 6 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.mekanları cennet olsun.Allah ailesine sabır versin.

SIRADAKİ HABER

banner304