banner198

Kelle koltukta konuştu (!)

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Selçuk Akan, “ Bu iş bize verilmiş en büyük nimettir. Çankırı halkına layık olduğunun on katını vereceğiz.” dedi.

Kelle koltukta konuştu (!)
banner145

 Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’in “kellesini alırım” diyerek hedef tahtasına koyduğu Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Selçuk Akan, “Hizmet etmek için bu yola çıktık. Bu iş bize verilmiş en büyük nimettir. Çankırı halkına layık olduğunun on katını vereceğiz.” dedi.

 

Siyasilerin hedef tahtası haline getirdiği ve görevden alınması için ortak paydada buluştuğu tek isim olan son günlerin flash ismi Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Selçuk Akan, görevine yeni atanan sağlık çalışanları ile birlikte Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette “Kaliteyi üst seviyeye çıkartın” talimatı veren Vahdettin Özcan “Öncelikle son 10-15 yıldır özellikle sağlık sektöründeki gelişmeler Türkiye’de kamuoyunu memnun etmektedir. Hükümetimizin, en başarılı olduğu alanlardan biri sağlık sektörüdür. Vatandaşın kamu hizmeti alıcısı olarak memnuniyeti hat safhaya ulaşmıştır. Bundan sonra bu kaliteyi daha üst seviyeye çıkarma açısından size büyük görevler düşüyor. O itibarla önemli bir sınav geçireceksiniz.” dedi.


 

Özcan, “Burada bulunmayan ama bu hizmet sunumunda 2011 yılından beri bizimle birlikte olan diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Onlar da bir bayrak yarışı yaptılar. Hizmet artık sizin elinizde yürüyecek. Sizlere de yeni görevlerinizde başarılar diliyorum. İnşallah halkımıza daha kaliteli, daha güzel sağlık hizmeti sunarsınız.  

Şahsınıza, ailenize, sağlık sunumu yapan sağlık sektörümüze, sağlık çalışanlarına yeni atamaların hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selçuk Akan ise Vali Özcan’a teşekkür etti.  Akan “Biz Sayın Valimizin ciddi desteğinizi gördük. Hizmet etmek için bu yola çıktık. Biz bu işin çekirdek noktasındayız. Bu iş bize verilmiş en büyük nimettir. Bu hizmete nail olabilmek bizim için bir şereftir. İnşallah hizmeti ön planda tutan, hizmet şuuruyla yola çıkan arkadaşlarımızla beraber buranın halkına layık olduğunun on katını vereceğiz. Amacımız buradan mümkün mertebe hasta sevkiyatını azaltmak, burada istihdamı ve doktor sayımızı artırmak. Sayın Valimize her şey için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyarete Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selçuk Akan, Tıbbi Başkan Op. Dr. Cem Solak, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Güvey ve görevine yeni atanan sağlık çalışanları katıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 07:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksel TEKE
Yüksel TEKE - 9 yıl Önce

Gündem Genel Sekreter. Ak Parti İl Başkanı, Değerli iki Vekil. Arkadaş her şey elinizde. Sizin tabirinizle “ya Genel Sekreterin KELLESINI Alın yok sa bırakın Adamlar çalışsın Çankırı zarar görmekte. Selam ve Dua ile.

Yüksel TEKE
Yüksel TEKE - 9 yıl Önce

Arif YÜKSEL Hocamın yazdığına katılıyorum, araba konusunda. Ancak Özürlü değil ENGELLİ tabiri daha uygun olur. Diğer yorum “Çankırılı”rumuzlu, yayınlanması bile yanlış. Önce Cesaret, samimiyet ve tarafsızlık, yorumun etkili olması için. Yönetimin eksik ve hatalarını paylaşırız, kasıt ve görevi savsaklama varsa ondan sonra gereği yapılır. Aba altından sopa göstermek kolay. Bu kaçıncı Genel Sekreter. Beyler; ayıptır, günahtır, yazık değimli bu insanlara, Memlekete.

ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 9 yıl Önce

çankırı devlet hastanesi acil bölümün de, yürüyemeyecek durumdaki hastalar için "özürlü sandalyesi" bulunamıyor. hasta yakını 15 dakika aramadan bir sandalye bulamıyor. acil servise 30 veya 40 adet özürlü sandalyesi alınmaz mı? hastanenin çok lüks olması bir şey ifade etmiyor. sayın hastane yönetiminin, acilen bu özürlü sandalye sorununu çözmesi gerekiyor. orada gereksiz tartışmalar yaşanıyor. sayın başhekim beyin dikkatine. emekli il milli eğitim müdürü

Bir dost
Bir dost - 9 yıl Önce

Sayın Çankırılı hemşerilerim,bırakın da Genel Sekreterimiz çalışsın ve diğerleriyle arasındaki farkı size göstersin.Biraz fırsat verin de Çankırımıza neler yapacagini izleyelim.Bizim insanimiza bizden daha çok değer veren bir yönetici buna emin olun.Kısa sürede yaptıgi yatirimlari hepimiz takip ediyoruz. Girişimci ve dürust calisan ve ekibinin de çaliskan olmasini isteyen bir yönetici.Allah yolunu açik etsin yar ve yardimcisi olsun...

ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 9 yıl Önce

sayın editörün dikkatine; ilk yorumum da sehven kullandığım "özürlü sandalyesi" ibaresinin, "tekerlekli sandalyesi" şeklinde düzeltilmesini talep ediyorum.

çankirili
çankirili - 9 yıl Önce

çankirimizda bunlari istemiyoruz sehrimizin huzurunu kacirdilar defolsunlar yeter artik

Çankırılı
Çankırılı - 9 yıl Önce

Bayım nedemek çankılının layık olduğunun on katını vecez pardon yani zatıalinizin lutfunun onda dokuzuna aslında çankılı layık değilmi yani anlayamadımda...

çankirili
çankirili - 9 yıl Önce

Yorumunuz iftira ve karalayıcı cümleler nedeni ile onaylanmamıştır.


SIRADAKİ HABER