banner306
banner198

Kır Ovacık Köyündeki akranlarıyla buluştular

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri Kır Ovacık köyüne giderek Şehit Necdet Demirel İlköğretim okulundaki akranlarıyla buluştu.

Kır Ovacık Köyündeki akranlarıyla buluştular
banner145

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri “Kır Ovacık” köyüne giderek çok anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi Sorumlusu Songül Köroğlu’nun nezaretinde Çankırı merkezdeki bütün okulları temsilen 42 çocuk meclisi üyesi Merkez Kır Ovacık Köyüne giderek, Şehit Necdet Demirel İlköğretim okulundaki akranlarıyla buluştu.

 

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri olağan toplantılarının birinde, köy okullarına giderek oradaki öğrenci arkadaşlarımızla bir araya gelsek, onlara kitap hediye etsek, onlarla oyunlar oynasak ve dertleşsek diye bir fikir sundular. Önerinin çıkmasının ardından Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi sorumlusu Songül Köroğlu, Şehit Necdet Demirel İlköğretim Okulu Müdürü Salih Cırık’la irtibat kurarak, bir buluşma günü ayarladı. Buna mukabil, Çankırı Belediyesi Meclis üyeleri ve Şehit Necdet Demirel İlköğretim Okulu öğrencileri bir araya geldiler.

 

Kardeşliğin, birlik ve dayanışmanın çok güzel bir örneğini köy okulunun öğrencileriyle birlikte yaşamanın heyecanını duyan Meclis üyeleri, Köy Muhtarı Abdullah Celeboğlu, Okul Müdürü Salih Cırık, Öğretmenler Seda Küçük, Nurdan Erik, Şehnaz Dağlı, Resul Kayadibi ve Yasemin İçten ile Köy İmamı Osman Polat, Servis Şoförü Abdullah Karaca, Hizmetli İkram Çiftçi ve Okul Başkanı Mehmet Akdeniz tarafından kapıda karşılandılar.

 

Şehirden gelen arkadaşları için birkaç gün önceden hazırlık yapan köy öğrencileri mükemmel bir şekilde ev sahipliği yaptılar. Köylerine ait yöresel ikramda bulunan Şehit Necdet Demirel İlköğretim Okulu öğrencileri Çankırı Merkez’den gelen arkadaşlarıyla birlikte okul bahçesinde doyasıya eğlendiler.

 

Köye gidişle ilgili olarak açıklama yapan Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi Sorumlusu Songül Köroğlu “Paylaşmak, dünyada bütün insanların öğrenmesi gereken davranıştır. Çünkü geleceği avuçlarında yeşertecek olan çocuklarımızdır. Bu tür köy gezilerimiz ilerleyen zamanlarda da devam edecektir” dedi.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304