banner198

MHP eski il başkanına saldırı!

Çankırı MHP İl Başkanı Çetin Kapdan, eski il yöneticisi ve eski belediye meclis üyesiyle birlikte fiziki saldırıya uğradı.

MHP eski il başkanına saldırı!
banner145

 MHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz ay görevden alınan Çankırı MHP İl Başkanı Çetin Kapdan, eski il yöneticisi ve eski belediye meclis üyesiyle birlikte fiziki saldırıya uğradı.

 

Olay Buğday Pazarı Mahallesi'nde saat 19'00 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, eski il başkanı Çetin Kapdan, Buğday pazarı Mahallesinde, Belediye meclis üyesi Mehmet Gökmen'in işyeri önünde, Mehmet Gökmen, eski il yöneticisi Mustafa Doğan ile otururken, bir araçtan inen S.G ve 4 kişi tarafından darp edildi.

 

Gelen şahıslar, olaya müdahale eden Mustafa Doğan ve eski belediye meclis üyesi Mehmet Gökmen'i de darp ettiler. Darp edilen eski MHP'li yöneticiler, karakola gederek şikayetçi oldular.

 

Olayda maddi hasar meydana gelirken saldırganlar olay yerinden uzaklaştı. Saldırıda bulunanların geldiği aracın MHP Genel Merkezine ait olduğu ve  saldırganların Ülkü Ocakları Genel Merkezi bağlantılı oldukları iddia edildi.



MHP Kapdan'a yapılan saldırıya kınayamadı!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 04:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER