banner306
banner198

MHP'den Çankırı Belediyesine “şehit“ tepkisi!

MHP İl Başkanı Çetin Kapdan belediye hoparlörünün bakan programıyla şehit cenazesi arasında tercih yapmakta zorlanınca, çareyi araya reklam alır gibi bakan propagandası yapmakta bulduğunu söyledi.

MHP'den Çankırı Belediyesine “şehit“ tepkisi!
banner145
MHP Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan belediye hoparlörünün bakan programıyla şehit cenazesi arasında tercih yapmakta zorlanınca, çareyi araya reklam alır gibi bakan propagandası yapmakta bulduğunu söyledi.

 

Yazılı basın açıklamasında bulunan Çetin Kapdan, dün Şırnak'ta meydana gelen hain saldırıda şehit olan JÖH Assubay Kd. Üçvş. Serdal Uyanık'ın naaşı kaldırılmadan  Belediye hoparlöründen yapılan anonsa tepki gösterdi.

 

Kapdan, "Ilgaz’da musalla taşında şehidimizin aziz naaşı bekliyorken, vatandaşlarımızı bakan programına katılıma, vali beyi alkışlamaya, hükümeti yağlamaya davet eden Çankırı Belediyesi, her zaman olduğu gibi yine kendisine yakışanı yaptı. Bozuk zihniyetin çirkin hoparlörü bakan programıyla şehit cenazesi arasında tercih yapmakta zorlanınca, çareyi araya reklam alır gibi bakan propagandası yapmakta buldu." ifadelerini kullandı.

 

Kapdan, "Biliyoruz, utanmaları yok! Biliyoruz, gelenekleri yok! Biliyoruz, vatana ve millet sevgisine itibarları yok! Şimdi, şehidimize saygıları olmadığını da öğrenmiş olduk. Ne söylersek söyleyelim, yağmur yağdığını sanacakları için cümlesini Allah’a havale ediyoruz." dedi. 

-Konuyla ilgili diğer haberleri okumak için fotoğrafların üstüne tıkla-

Şehite rağmen güle oynaya pasta kestiler!

 Kahraman şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı!

Şehit Assubay'ın naaşı Ilgaz'a getirildi!
 

 

Şehit ateşi Çankırı'ya düştü!


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 22:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet kaplan
mehmet kaplan - 8 yıl Önce

Ağzına sağlık başkanım

hasan
hasan - 8 yıl Önce

Lütfen yayınlayın,Bugün başımdan geçen olayı anlatıyım. Belediyeden anons ediliyor saat 15 te ılgaza arac kalkacak diyor,gidiyorum belediyenin önüne bakıyorumki miting havasında acılış vesaire konuşmalar var mikrofonu alan konuşuyor Çankırı da şehit olduğu unutulmuş gibi, yoksa bizi biraz daha kalabalık olsun diyemi oraya topladılar.araçlar saat 15 yerine 16 da kalktı,ancak konuşmalar bitti, birçok insan bu tutuma karşı gelmediler, bizlerden şehidimiz için slm ve dua ilettiler
biz yola çıktık cenaze namazına zor şer yetiştik,güya protokolün yani sayın bakanımız, vali,bld başkanı helikopterleri varmış.uçuverdi ılgaza,neyse bizde yetiştîk ama keşke araçlar biraz daha erken kalksaydı ve güzel bir şekilde organize yapılsaydı inanın daha çok kişi gelme şansı bulurdu,hiç ama hiç yakışmadı çankırı belediyesine,Şehidimizin kabri nur mekanı cennet olsun

huseyin
huseyin - 8 yıl Önce

Sayin baskan boyle zamanda siyasi dusunce degil insani dusunce onemlidir diyorum saglam dusunun sizin yaptiginiz polemik, yapmayin

Eldivanlı
Eldivanlı - 8 yıl Önce

Sayın başkan bu kadar tenkit ettiğiniz törenin protokol tribününde sizin partinizin Eldivan belediye başkanı ve İl genel meclisi üyesi ne geziyodu. Biraz ilke biraz ahlak lütfen.

Takipci
Takipci - 8 yıl Önce

mhp kimlere kaldı.

ılgazlı
ılgazlı - 8 yıl Önce

sayın il başkanı o açıklamayı yapmadan önce araştırsaydı.ilk önce şunu belirteyim ikindi namazında kılınmasını şehit ailesi ve yuvasaray köyünün ileri gelenleri istedi. ve sayın başkan gelipte ikindi namazı için gidip camide saf tutsaydı

adem
adem - 8 yıl Önce

senin gibilere kalmayacağı kesin

SIRADAKİ HABER

banner304