banner198

O isim MKYK'ya seçildi!

Tüm Sağlık Sen Karatekin Üniversitesi İl Başkanı Ömer Altundaş, Tüm Sağlık-Sen Olağan Kongresinde 13 kişiden oluşan MKYK üyeliğine girmeyi başardı.

O isim MKYK'ya seçildi!
banner145

Tüm Sağlık Sen  Karatekin Üniversitesi İl Başkanı Ömer Altundaş, Tüm Sağlık-Sen Olağan Kongresinde 13 kişiden oluşan  MKYK üyeliğine girmeyi başardı.

Çankırı Belediyesinde memur olarak çalıştığı dönemde Bem-Bir-Sen İl Başkanlığı görevini yürüten Altundaş, memur haklarını korumak için yapılan baskılar karşısında direnerek Belediye başkanı İrfan Dinç ile karşı karşıya gelmişti.Kendisine adeta savaş açılan  Altundaş, belediye başkanının hışmına uğramış, 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme  kanununa göre isteği dışında görev yeri değiştirilemez hükmüne rağmen köpek barınağına sürgün edilmişti.

Hükümete yakın sendikaya savaş açtı! -tıkla oku-

Gelişen süreçte daha sonra Üniversiteye geçiş yapan Altundaş, kısa sürede teşkilatlanıp Tüm Sağlık-Sen Olağan Kongresinde 13 kişiden oluşan  MKYK üyeliğine seçilerek büyük başarıya imza attı. Köpek barınağına sürgün edilen o isim şimdi MKYK üyesi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 03:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
işin aslı
işin aslı - 9 yıl Önce

Yorumunuz kisilik haklarina saldiri icerdiginden onaylanmamistir.

SIRADAKİ HABER