banner198

Rektör Savaş krizinde bakın son durum ne?

Çankırı tanıtım günlerine katılmama yönünde karar aldığı bilgileri gelen Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş tartışmalara son noktayı koydu.

Rektör Savaş krizinde bakın son durum ne?
banner145

İstanbul Feshane’de bu yıl 2.si düzenlenecek ola Çankırı tanıtım günlerine katılmama yönünde karar aldığı bilgileri gelen Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş tartışmalara son noktayı koydu.

 

Organizasyon komitesinin kafasına göre hareket ederek kendilerinden görüş almadan üniversite ile ilgili davetiyeye programlar eklemesinden rahatsızlık duyan ve komiteye üniversite olarak Feshaneye katılmayacağını söyleyerek tavır alan ÇKÜ Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş krizi çözüldü.

 

Haber Merkezimizin kendisine ulaştığı Rektör Savaş, tartışmalara değinmeden tanıtım günlerine katılacaklarını tek cümle ile özetledi. Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın rektör Savaş’ı ikna etmek için büyük çaba gösterdiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.   

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 02:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bahadır
Bahadır - 10 yıl Önce

bu etkinliğin çankırıya zerre katkısı yok.

Clever_
Clever_ - 10 yıl Önce

senin gibi geri kafalıların çankırı' da yeri yok.

ahmet
ahmet - 10 yıl Önce

bahadır bey e katılıyorum .tamamen kişilerin reklam yeridir feshane.adı çankırı günleri ama perde arkasında hep aynı kişiler ve aynı terenane

SIRADAKİ HABER