banner198

Şahin ve iş adamları adliyeye sevk ediliyor!

FETÖ/PDY soruşturma kapsamında yapılan operasyonla göz altına alınan 24 kişiden 13'ü yarın sabah (05/09/2016) adliyeye sevk edileceği örenildi.

Şahin ve iş adamları adliyeye sevk ediliyor!
banner145
FETÖ/PDY soruşturma kapsamında  yapılan operasyonla göz altına alınan 24 kişiden 13'ünün yarın sabah (05/09/2016) adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

 

Çankırı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından 31 Ağustos sabahı gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kapsamında  gözaltına alınan TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkan vekili Avukat İdris Şahin ve 17 işadamı yarın sabah adliyeye sevk ediliyor.

 

 

Çankırı Postası Haber Merkezimizin  edindiği bilgiye göre, beş gündür Yapraklı yolunda bulunan Çankırı Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasında gözaltında bulunan 24 kişiden 18'inin  sorgusu tamamlandı. Emniyette ifade vermeyen İdris Şahin ile birlikte Çankırı Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ile Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak, Ömer Ak, Ahmet Ak, Murat Dönmez, İbrahim Karataş, Hasan Cocar, Ali Osman Atakul, Mustafa Usta, Mesut Polat, Mahmut Uzunkaya,  Semih Darendeli, Satılmış Çelikten, Burak Kırıker, Ahmet Kılıç ve Kasım Akçakaya'nın yarın sabah Çankırı Adliyesine sevk edilecekleri öğrenildi. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 02:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
İllâ adalet
İllâ adalet - 8 yıl Önce

Allah suçsuz ve masum olanlar ile beraber, zor olan adaleti dağıtan insanların imtihanı. Öyle ki vicdan ile memuriyet arasında kaldılar. Allah memleketin bu zor günlerinde yardımcı olsun. Masum olmak ve suçsuz olarak ceza almak acı, asıl bu kararı verenler; acınacak durumda. En kötüsü de bu mahkemede bilip bilmeden ifade verenler.iftira eden ve fitneciler onların yatacak yeri de yok...

Çankiiliya yanit
Çankiiliya yanit - 8 yıl Önce

Hemserim eger suclularsa 17 25 ten sonra bunlarin orgutlugu hainligi bilindikten sonrada yardim ettilerse sana katiliyorum. Adı idris te olsa Ceksinler cezalarini. Peki ya sucsuzsa o zaman ne olacak vebalini kim odeyecek iftiraysa iftiracilarin kaci nerede duracak?

AMAN TANRIM :)
AMAN TANRIM :) - 8 yıl Önce

çeki̇n bakalim kulaklarini ne yumurtlayacaklar :)

Vatandaş
Vatandaş - 8 yıl Önce

Yorumunuz kişilik haklarına saldırı nedeni ile onaylanmamıştır.

halil yılmaz
halil yılmaz - 8 yıl Önce

inanmıyorum

Çankırılı
Çankırılı - 8 yıl Önce

Eğer bunları serbest bırakırsa bu devlet beş para etmez 13 kişi deyil 24 hepsinin mal varlığına el koyup atacan iceri

Adalet yerini bulacak..
Adalet yerini bulacak.. - 8 yıl Önce

Ali saraylı hicbir suçun yok biliyoruz. Allah yolunda giden bir vatandaşsın sen. Dilerim ilahi adalet yerini bulsun ve alnının akıyla çık oradan. Dualarımız seninle..

Cankırı sevdalı
Cankırı sevdalı - 8 yıl Önce

Doğruyu gördüğü halde yanlışı savunanlar cahillikleriyle mutluymuş gibi yaşarlar!

SIRADAKİ HABER