banner198

Şahin'in serbest kaldıktan sonra ilk mesajı bu oldu!

Şahin'in serbest kaldıktan sonra ilk mesajı bu oldu!

Şahin'in serbest kaldıktan sonra ilk mesajı bu oldu!
banner145

Bazı grupların adli makamlara asılsız bilgi kirliliği ve isimsiz ihbar mektupları ile şikayet ederek  siyasi komplo kurmaya çalıştığı İdris Şahin'in Çankırı adliyesinde Baş savcılık tarafından mahkemeye çıkartılmadan serbest bırakılması  kumpasın çökmesini sağladı.



Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin'i adliye önünde bekleyen kalabalık alkışlar ve  büyük bir coşkuyla karşıladı. Buradan konvoy eşliğinde Kenbağın'da ki eve geçen Şahin, sosyal medya hesabından paylaştığı "Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan şüphemiz olsun." mesajı ile kararlığını vurguladı. Bir anda beğeni ve yorum bombardımanına tutulan paylaşımlarda, yorumcuların ortak kanısı Şahin'e iftira ve karalama kampanyası yapıldığı şeklindeydi. 

 

 

-Herkes sustuğunda o konuşmuştu!-

17-25 Aralık’tan bu yana AKP'yi savunmak için adeta televizyonlarda mesai harcayan TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkan vekili Avukat İdris Şahin, herkesin susup kenara çekildiği ortamda televizyonlar da açık yüreklilikle Fetö ile mücadele ederek hükümeti savunan önemli isimler arasındaydı. Şahin'in hem de mücadele ettiği Fetö suçlaması ile hedef alınarak sesinin kesilmek istenmesi ise  şer mihraklarının 15 Temmuz darbe girişiminden sonra halen akıllanmayarak tuzak kurmaya devam ettiklerinin gösteriyor.
Kumpas çöktü, AKP'li eski vekil İdris Şahin serbest bırakıldı!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 04:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fitne
Fitne - 8 yıl Önce

Güzelim Çankırı'da fitne siyaseti yapan meczupları artık deşifre et İdris Şahin. Bu milleti birbirine düşüren iftiracıları deklare ette, bu millet herkesin iç yüzünü görsün. İftira siyaseti bitsin bu memlekette. Bütün Ak Partililer bu fitne yapanın başını biliyor. Kurduğu kumpaslar başına geçecek inşAllah.

K.Şahin
K.Şahin - 8 yıl Önce

Kavak ağacı kadar haysiyete sahi olmayanlar için meyveli dallar hazmedilemez.Geçmiş olsun sn vekilim.

Hamdi
Hamdi - 8 yıl Önce

fetö soruşturmasını her kim itibarsızlaştırıp sulandırmak istiyorsa bu kumpası kuranların ta kendileri haindir. deşifre etmek gerekki hainler salına salına ağızlarından salyalarak akıtarak dolaşamasın

Şafak Yılmaztürk
Şafak Yılmaztürk - 8 yıl Önce

Ali Osman Atakul da serbest, o da mı asılsız ihbarla suçlandı, o da mı Fetöcü değil. Adam daha 4 ay önce söylüyordu darbe olacağını. Keşke Şahin'i Serbest bırakırken Atakul içeri alsalardı. Şüphelerim daha da kolay oradan kalkardı

Taşyakalı
Taşyakalı - 8 yıl Önce

Şeytanın hükmü besmeleye kadardır. Al abdesti ni ve reis recep tayyip erdoğanla doğru yolda yürümene bak sevenlerin İnananların köylülerin seninledir. 2011 de vekil olduğun seçim gecesinde Ak parti il Başkanlığı önünde söylediğin söz hala kulaklarımda. "Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz" demiştin biz senin ne olduğunu ne olmadigini iyi biliyoruz dedikoduya prim yok. Bırak sevmeyenlerin en küçük sıkışmada sana iftira atmaya karalamaya çamur ata ata iz bırakarak algı oluşturmaya idris sahin çankırı ya ne yaptı diye sormaya devam etsin. Bunu söyleyenler ve söyletenler senin sadece ulusal basında Çankırı ilinin ismini duyurmanın zekatını dahi verebilmiş insanlar değiller.

Ak Partili,
Ak Partili, - 8 yıl Önce

çankırı cumhuriyet başsavcılığının verdiği karar ile serbest bırakılan, eski vekilimiz sayın idris şahin'e ve tüm sevenlerine büyük geçmiş olsun. vekilimize kurulan büyük kumpas tutmamış, geri tepmiştir.

Suleyman yilmaz
Suleyman yilmaz - 8 yıl Önce

Sayin idris sahin cankirimizin hep gururu oldu ona bu iftirayi atanlar utansin

Cemal çakmakçı
Cemal çakmakçı - 8 yıl Önce

Sayın ıdiris şahin senasil biradamın evladısın sede enufak yanlışyok lalnız kumpaskuranlar Allahonlrın cezasını verecek asil bir adamın damadısın onlarınbaşñıöné éydirmedin şinden sora eydirmiyecede inanıyoruz geçmişolsun sagı veselamlar


SIRADAKİ HABER