banner198

Şeker; Kurban bayramı İslam aleminin uyanışına vesile olsun!

Kurşunlu İl Genel Meclis Üyesi ve Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker Kurban Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Şeker; Kurban bayramı İslam aleminin uyanışına vesile olsun!
banner145

Kurşunlu İl Genel Meclis Üyesi ve Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker  Kurban Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.


Şeker mesajında; Kurban bayramının İslam aleminin uyanışına vesile olmasını, Ülkemize kardeşlik, birlik ve huzur getirmesini diledi.



Şeker mesajında şunları kaydetti:

Tüm İslam alemi olarak,bir kurban bayramını daha idrak etmenin heyecanı içerisindeyiz. İster milli, ister dini nitelikte olsun bayramlarımız, birlik, bütünlük ve dayanışma kıvancını milletçe paylaşmamıza vesile olan müstesna günlerimizdir.

Bayramlarımız, milletimiz için gerçekten kaynaşma fırsatı olmaktadır. Günlük hayatın içerisinden sıyrılıp, sevdiklerimizle birlikte küçük ,büyük herkese iyi dileklerimizle yaklaşmanın, hoşgörünün hakim olduğu bayramlarımızın yaşamımızda apa
yrı bir yeri vardır. Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. 

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramı’nın Ülkemize, Milletimize, Tüm İslam Âlemine huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, daha nice bayramlara ulaşmamızı Yüce Allah(cc)tan temenni ederim.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2017, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER