banner198

Tüney de feci kaza! 3 ölü...

Çankırı'da meydana gelen trafik kazasında anne ve iki kızı öldü.

banner145
Bayram tatilini geçirmek için Ankara'dan Eldivan'ın Büyük Hacıbey köyüne yola çıkan anne ve iki kızı trafik kazasında hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kişilerin  Çankırı eski milletvekili "Kırıttım" lakaplı siyasetçi Ali Çiftçi'nin gelini ve torunları olduğu öğrenildi.

 

Kaza  18.40 sularında Tüney de bulunan Yakınkent Organize Sanayı Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Çankırı istikametine seyir halinde olan Tuba Çiftçi (30) yönetimindeki 06 DE 5587 plakalı binek otomobil, Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi kavşağında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Ağaca çarparak duran otomobilin ön koltuğunda sıkışan Tuba Çiftçi ve annesi Satı Çiftçi (52) vatandaşların ilk yardım müdahalesinde  bulunmasına rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi.Kazada ağır yaralanan sürücünün kız kardeşi Şerife Çiftçi (24) olay yerine gelen ilk yardım ekiplerince  Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğuna bakıma alınan Şerife Çiftçi'nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar tespit edildi. Talihsiz genc kız sabaha karsí hastanede hayatını kaybederken kazada olenlerin sayısı 3'e yukseldi.

 

Kaza haberinin Hacıbey'e ulaşması ile birlikte kazada ölen Satı Çiftçi'nin  Hacıbey köyüne daha önce gelen iki çocuğu ve Ali Çiftçi yasa boğuldu.  
 




Öte yandan aynı güzergahta akşam 23..00'da kontrolsüz bir şekilde yola çıkan traktöre seyir halide olan otomobil çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.



Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER