banner198

Vahap Yartaş intihar etti

İstanbul Çankırı Dernekleri Federsyonu Başkanı Vahap Yartaş İntihar etti

Vahap Yartaş intihar etti
banner145

Çankırı'yı yasa boğan haber İstanbul'dan geldi. ÇANDEF Başkanı ve işadamı  Vahap Yartaş evinin önünde bulunan aracında intihar etti. 

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Başkanı ve iş adamı Vahap Yartaş, bugün akşam saatlerinde evinin önünde otomobilinin içerisinde kendisine ait silahıyla intihar ederek hayatını kaybetti. Yartaş'ın intihar etmeden önce bir not bıraktığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Yartaşın vefat haberinin duyulmasının ardından Yartaş'ın Pendik'te bulunan evi sevenlernini akınına uğradı. Yartaş'ın naaşı olay yeri incelemesinin ardından Kartal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yartaş'ın cenazesi yarın sabah hastaneden alınarak otopsi yapılmak üzere Yenibosna'da ki Adli Tıp Kurumuna gönderilecek. 

Yartaş'ın hayatını kaybetiği reno marka araç çekiciye yüklenerek incelenmek üzere emniyete götürüldü. 


Olay yerinden ilk görüntüler
Fotoğraf 1: Yartaş'ın hayatını kaybettiği binek otomobil çekiciye yüklenerek incelenmek üzere emniyete götürülürken




Yartaş'ın Maltepe'de bulunan evi olayın duyulmasının ardından sevnlerinin akınına uğaradı.


Vahap Yartaş'ın babası Şaban Yartaş taziyeleri kabul ediyor.


Vahap Yartaş Kimdir?
Vahap Yartaş 15.12.1968 Atkaracalar, Demirli Köyü’nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul 50. yıl İlköğretim okulunda, lise eğitimini ise İstanbul Kabataş Lisesinde tamamladı.
Daha sonra üniversiteyi Çankırı Meslek Yüksek Okulu muhasebe bölümü (2 yıllık) okul 1.lik ile bitirmesi sebebiyle Marmara Ü. İşletme fakültesinin 3. sınıfına dikey geçiş yapmak suretiyle tamamladı (4 yıllık). Yine Marmara Ü. İşletme Fak. Ekonomimetre dalı İstatistik bölümünde mastır yaptı.
Şu an aynı üniversitenin doktora bölümüne devam eden Vahap Yartaş, Eğitimini sürdürdüğü dönemlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi de dahil olmak üzere bir çok kuruluşta danışmanlık yaptı.
İstanbul’da akaryakıt istasyonculuğu ve inşaat demiri imalatıyla ilgili alanda ticaret yapıyor.
Vahap YARTAŞ, Yartaşlar Demir San. Ltd. Şti. adı altında toptan demir ticareti alanında faaliyet gösteren şirketin yöneticisi.
Türkiye Akaryakıt Bayileri Sendikası (TABGİS) yönetim kurulu üyeliği, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) komite başkanlığı, Müstakil Sanayi İş Adamları Derneği  (MÜSİAD) sektör başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulundu. Vahap Yartaş bazılarında halen aktif görev yapmakta. YARTAŞ, Pendikspor yönetiminde görevli. Çankırı Karatekin Üniversitesi vakfı yedek üyesi Vahap YARTAŞ, Çankırılılar Platformu kurucu başkanı. Evli ve 4 çocuk babası YARTAŞ’ın 4 yaşında bir de torunu var.
Son olarak İstanbul Anadolu Yakasında Çankırılıları bir araya getirip dayanışmasını sağlamak amacı ile "Çankırılı ve Çankırılılar için el ele" isimli toplantıda “Çankırı ve Çankırılılar için el ele” sloganıyla yola çıkan, Çankırı Platformu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kuruluşunu açıkladı.
Türkiye çapında sayıları 300’ü bulan Çankırılı dernek, birlik ve oda temsilcilerini bir araya toplamayı amaçlayan Çankırılılar Platformu kuruluşunu kamuoyuna, “Çankırı ve Çankırılılar için yeni bir milat” olarak duyurdu.
Vahap Yartaş halen ÇANFED İstanbul Çankırı Dernekleri Federsyonu Genel Başkanlığını yürütüyordu.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 14:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
zeki
zeki - 11 yıl Önce

Sen dünyada tanıdığım en iyi insandin
Allahın sevgili kulu neden koptun gittin neden böyle oldu
Mekanın cennet Hz peygamber Efendimiz sefaatcin olsun inşallah

metin güçlü
metin güçlü - 11 yıl Önce

ne diyelim hayat işte nasıl son bulacak bilinmez allah taksiratını affetsin rahmet etsin

Şevket Koç
Şevket Koç - 11 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Çankırı kıymetli bir evladını kaybetti.

engin kaya
engin kaya - 11 yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN

METİN KOÇ
METİN KOÇ - 11 yıl Önce

VAHAP KARDEŞİM ÇOK DEĞERLİ BİR İNSANDI. ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN. BAŞIMIZ SAĞOLSUN.

Hakan KARABAYIR
Hakan KARABAYIR - 11 yıl Önce

Kiymetli baskanimiza Yuce Allah'tan rahmet ailesi dostlari ve biz sevenlerine sabirlar diliyorum
Yesildumlupinar Yar. Day. Kultur Dernegi
Yon. Kur. Uyesi Hakan KARABAYIR

fuat emiral
fuat emiral - 11 yıl Önce

ALLAHtan rahmet kederli ailesi ve yakinlarina bas sagligi diliyorum MEVLAM tahsiratini affetsin mekani cennet olsun

Mustafa Dikmen
Mustafa Dikmen - 11 yıl Önce

Çankırı meslek yüksekokulunda 2 yıl aynı sınıfı ve yurdu paylaştığımız kader birliği yaptığımız sevgili dostum, hemşerim, kardeşim; bu durum hiç içime sinmedi, sen çok mantıklı akıllı ve lider bir insandın, sen bunu yapmazsın yapmamalısın seni sevenlere Çankırı lılara bizlere kötü birşaka yaptın heralde. Ben Bandırma dan hafta sonu ziyarete geleceğimi söyledim bana bunu yapma kardeşim. Allah taksiratını affetsin, mekanın cennet olsun. Cümlemize nefsimizi ve şeytanı altetme gücü versin. Allahın selamı üzerine olsun, Allah'a Emanet Ol.


SIRADAKİ HABER

banner304