banner306
banner198

Vahdettin Özcan kayyum atandı!

Vahdettin Özcan üniversiteye kayyum atandı

Vahdettin Özcan  kayyum atandı!
banner145

Beş yıl boyunca sürdürdüğü Çankırı'da ki valilik  görevinden salı günü ayrılan Vahdettin Özcan'a, üç gün geçmeden süpriz bir görev verildi. Kendisini istemeyenler tarafından ısrarla paralelci yaftası vurulmaya çalışılan Vahdettin Özcan, ihtiyati tedbir talebi doğrultusunda Fatih Üniversitesi'ne atanan üç kişilik  kayyum heyetinin başkanı olarak atandı. 

 

 

Büyükçekmece 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, Türkiye Sağlık ve Tedavi Vakfı tarafından kurulan Fatih Üniversitesi'ne kayyum atanmasına karar verdi. Mahkeme, İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda ihtiyati tedbir olarak vakfın yönetiminin görevden uzaklaştırılmasına, bu süre zarfında vakfın yönetimi için kayyum atanmasına karar verdi. Atanan kayyumlar; Çankırı eski Valisi Vahdettin Özcan, Koza İpek Holding ve bağlı şirketlerin başına kayyum olarak atanan Hasan Ölçer, ve Faik Tiryaki olarak belirlendi.

 

Hasan Ölçer, Koza İpek Holding ve bağlı şirketlerin başına kayyum olarak atanmıştı. Ölçer, Koza İpek Holding’e atanmasının ardından Bugün Gazetesi çalışanlarıyla yaptığı ilk toplantıda yaşadığı diyaloglarla gündeme gelmişti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 23:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
akıncı beyi
akıncı beyi - 8 yıl Önce

vali beyin çocuğu hangi üniversitede okuyor acaba,hayret!!!!!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner304