banner306
banner198

Vali Aktaş'tan SMS'li iletişim mesajı

Vali Hamdi Bilge Aktaş, görevdeki ilk haftasını tamamlarken iletişim kanallarının ne kadar açık olduğunu ilginç bir yöntemle gösterdi.

Vali Aktaş'tan SMS'li iletişim mesajı
banner145
Çankırı Valiliği koltuğuna pazartesi günü oturan Vali Hamdi Bilge Aktaş, görevdeki ilk haftasını tamamlarken iletişim kanallarının ne kadar açık olduğunu ilginç bir yöntemle gösterdi.

 

Geçtiğimiz pazartesi günü şehrimize gelerek görevine başlayan Vali Hamdi Bilge Aktaş, Valilik ile toplum arasında yaşanan iletişim kopukluğunu geride bırakacağını gösteren sıcak mesajlar verdi. Makamına oturduğu ilk günün sonunda makam aracına binmeden önce valilik karısındaki komşu esnaflara iki elini havaya kaldırarak beden dili ile adeta "sizleri iki elimle kucaklıyorum" mesajı veren Bilge Aktaş,  belediye başkanları ve üst düzey bürokratlara özel kalem aracılığı ile  bir sms mesajı gönderdiği öğrenildi. Haber Merkezimizin edindiği bilgiye göre; mesajda Vali Aktaş'ın  özel GSM numarasının yer aldığı görüldü. Vali'nin şahsi numarasının siyaset ve bürokratlara iletilmesi, Sayın Aktaş'ın iletişim kanallarının 24 saat açık olduğu yorumlarını beraberinde getirdi.   


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 04:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304