banner198

Vali muhtara fena yüklendi!

Vali Özcan’dan şaşırtan açıklama!

Vali muhtara fena yüklendi!
banner145
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, okul inşaatı tavanının akmasını gündeme taşıyan Buğdaypazarı muhtarı Ahmet Hüseyin Karsavuran’a sert mesajlarla çıkışarak kendisini muhatap olarak almadığını ifade etti.


Buğdaypazarı Mahallesi muhtarı Ahmet Hüseyin Karsavuran, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Muazzez Served Amaratoğlu Ortaokulu binasının akan duvarlarını fotoğraflayarak konu ile ilgili görüşmek istediği yetkililere ulaşamadığı için tepki göstermiş, “Muhtar odacıyı aşamadı” başlığı ile Çankırı Postası sayfalarında yer almıştı.


Kamuoyunda yankı bulan haberin ardından muhtar Karsavuran’ın iddiasına göre Çankırı Valisi Vahdet Özcan’ın Karsavuran’ı telefonla arayarak “Erkektin madem karşıma niye çıkmadın” diyerek çıkıştı.


Vali Özcan’dan beklemediği bir karşılık bulduğunu ifade eden Karsavuran, “Hayatım boyunca unutamayacağım bir cümle olacak. Ben tebrik ve teşekkür konuşması beklerken sarf ettiği kelimeler çok kırıcıydı. O kelimelere karşılık ailemin bana verdiği terbiye doğrultusunda ona Sayın Valim demekten sakınmadım. Kamu malını savunmanın ve bunu korumanın Vali Bey nezdinde ne kadar kötü bir şey olduğunu öğrendim. Fakat mücadelem halkım için mahallem için olacaktır. Ben Buğday Pazarı Mahallesinin Mülki Amiri isem, Muhtarı isem Mahalle Sakinlerinin hakkını savunmaktan hiçbir zaman geri kalmayacağım” diyerek Özcan’a yanıt verdi.


Çankırı Valisi Vahdetti Özcan’a konu ile ilgili görüşünü soran gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulundu. Doğruyol gazetesinde yer alan habere göre Vali Özcan, " Muhtarın böyle bir görevi yok! Amaç hizmetse muhtar gördüğü eksikliği bana, belediyeye bildirecek, medya ile paylaşmak değil. Adam olan önce bana gelir. Üstelik inşaat tamamlanmış değil." dedi.


Özcan, “Devlet hizmetinde silsile böyledir. Çevre ve Şehircilik İl Müdürüne gidilir, basına değil. İsteği yerine gelmezse istediğini basınla paylaşır.  Sen neyi suçluyorsun? Bina çöküyorsa sana ne? Muhtarı ne ilgilendiriyor. Kimsin sen?" diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu.  Hızını alamayan Özcan, Karsavuran'a kırgın, kızgın olduğunu, muhatap da kabul etmediğini belirtti.


Özcan,"Efendi olacak, herkes işini iyi yapacak, devletten maaş alıyorsa devletin kurallarına bağlı olacak. Bağımsız biri benim hakkımda istediğini söylesin. Ancak, muhtarlık kisvesi altında söylediyse cevabını alır, aldı da zaten. Yağma yok, hiç affetmem! Kimse bana hakaret edemez."ifadelerini kullandı.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 06:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan çankırı
hasan çankırı - 9 yıl Önce

helal olsun sn. valim. herkes haddini bilecek..

valibey haklı
valibey haklı - 9 yıl Önce

muhtar 17 bin nüfüslu mahallenin muhtarı olunca kendini cankırıyı yönecekgini sanmış galiba sen kimsin okulu denetliyorsun

VATANDAŞ 3
VATANDAŞ 3 - 9 yıl Önce

muhtara açip hakaret etmesi̇yle vali̇li̇k makamini yipratmiştir.tabi̇ bunda vali̇ yağcilarinin ve sahi̇ğsi̇li̇ği̇mi̇zi̇n payi çoktur.mahalle muhtari seçmeni̇ne olan borcunu ödemi̇ş,seçmenden oy alan si̇yasi̇ler nerede yoksa vali̇denmi̇ korkuyorlar.cumhurbaşkanindan başbakandan ve allahtan korkmayip vali̇den korkan si̇yasi̇ler olursa emni̇yet bi̇nasinda ve önceki̇ okulda olduğu gi̇bi̇ çankiri halki zarar görmeye devam eder.vali̇ muhtarin maaşini tehşi̇r edi̇nceye kadar kendi̇ maaşinida açiklasin

Haksız muhtar
Haksız muhtar - 9 yıl Önce

Muhtar haksız yere Valiyle uğraşıyor:) ne yaptığının farkında değil:))))))

olcay 18
olcay 18 - 9 yıl Önce

muhtar şov peşinde.. vali bey gerekeni yapmış .. tebrikler.. gitsin belediyeye müracaat etsin.. artı daha bitmemiş bir yer.. her bina yapımında aksaklıklar olur.. vali bey çankırı ya hizmet için sağlığını düşünmeden çalışıyor şu adamların yaptıklarına bak ..

senayi atguden
senayi atguden - 9 yıl Önce

Bencede Vali haklı

VATANDAŞ 4
VATANDAŞ 4 - 9 yıl Önce

bakalım o zaman muhtarmı maaşını hakediyor yoksa valimi.mahallemizin muhtarına hakaret eden düzenlediği basın toplantısıyla haddini aşan hukuku ayaklar altına alan tek parti zamanının valilerini hatırlatan vali hakkında derhal soruşturma açılmalı daha sonra meydana gelebilecek rezaletlerin önüne geçilmelidir

Herkes net
Herkes net - 9 yıl Önce

Herkes valiyi hakli goruyor oyuncu muhtarin durumu belli konu net dagilalim


SIRADAKİ HABER