banner198

Yaylada kanlı gece!

Çankırı Merkeze bağlı Ünür köyünde yaşayan Hidayet Karaaslan (38) yaylada uğradığı silahlı saldırıda vurularak öldürüldü.

Yaylada kanlı gece!
banner145
Çankırı Merkeze bağlı Ünür köyünde yaşayan Hidayet Karaaslan (38) yaylada uğradığı silahlı saldırıda vurularak öldürüldü.


Olay dün gece yarısı Yoncalı mevkiinde meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle meydana gelen olayda yan yana arazisi bulunan akrabalardan amcaoğlu  M. K.,  Hidayet Karaaslan'ı konuşmak niyeti ile yanına çağırdı. Babası İsmail Karaaslan'ı tarlada bırakan Hidayet Karaaslan, M.K. ile birlikte uzaklaşarak gözden kayboldu. Daha sonra arazide iki el silah sesi duyuldu. Oğlunun geri gelmemesi üzerine endişeye kapılarak oğlunu aramaya başlayan İsmail Karaaslan M.K.'ya rastlayarak oğlunu sordu. M.K'nın baba Karaaslan'a " Leşin aşağıda git oradan al" dediği iddia edildi. Daha sonra oğlunun vurulmuş halde yerde bulan Baba Karaaslan Jandarma ve ilk yardım ekiplerine haber verdi.


Hidayet Karaaslan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.  Sabaha karşı Çankırı Devlet Hastanesi morguna kaldırılana Karaaslan, nöbetçi Savcı'nın talimatı ile kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için Ankara Adli Tıp kurumuna gönderildi.


Akşam saatine yakın Ünür köyüne getirilen Karaaslan göz yaşları içerisinde toprağa verildi. Karaaslan'ın evli ve 5 ocuk babası olduğu öğrenildi. Cinayet zanlısı M.K. ve kardeşleri Jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Cinayeti küçük yaşta bir kızı çocuğunun üstlendiği sorgunun devam ettiği edinilen bilgiler arasında yer almakta.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 16:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erkan
Erkan - 9 yıl Önce

buranın yapraklı yaylası ile ne alakası var ünür köyü arazisinde diye düzgün habercilik yapsanız daha mantıklı olurdu.yapraklının adının bu tüe şeylerle mesnetsiz bir şekilde anılması hoş değil.saygılarımla

Ferhat Günğör
Ferhat Günğör - 9 yıl Önce

Yapraklı yaylası ile Ünür köyü arasında en az70 km fark vardır.Ne alaka Ünür köyü merkeze bağlı doğru habercilik yapın.

Unur koylusu
Unur koylusu - 9 yıl Önce

Gerçeği bilip bilmeden haber yapiyorlar olay hiçte böyle olmamıştır. İki tarafida dinlemek lazım

cem
cem - 9 yıl Önce

Kardeşim nasıl haber namus cinayeti nasıl arazi anlaşmazlığına dönüyor

Alp
Alp - 9 yıl Önce

Yapraklı yaylası değil.Ünür yaylası... Ünür yaylasıda yapdaklıya çokda uzak değil. Hem de yorum yapan arkadaş demişki yapeaklının ismini kirletmeyin.nere olursa olsun bi cinayet işlenmiş Yapraklının adı geçse ne geçmese ne. İki can gitti biri toprağa biri demirparmaklıklara. Neyse yinede adı kirlenmesin Yapraklının. Ünür digelim.

Burak
Burak - 9 yıl Önce

yapraklı olsa ne ünür olsa ne o cenaze sizin evinizden çıkmadı ciksaydi anlardiniz neyin ne olduğunu adam olun önce

Sayı uzun
Sayı uzun - 9 yıl Önce

Ben insanların ölmesi kötü bende bir cankirili olarak nefretle kınıyorum

Hakan Balcı
Hakan Balcı - 9 yıl Önce

yapraklı yaylası değil admin yapraklının adını kirletmeyin


SIRADAKİ HABER