banner198

Aceleyle açılan hastane dökülüyor

Çankırı'da 2 yıl önce hizmete giren devlet hastanesinin çatısı akmaya başladı. Hastane yönetimi ise çözümü damlayan yerlerin altına kova koyarak buldu.

Aceleyle açılan hastane dökülüyor
banner145
Çankırı'da  2 yıl önce hizmete giren devlet hastanesinin çatısı akmaya başladı. Hastane yönetimi ise çözümü damlayan yerlerin altına kova koyarak buldu.


AKP kurmaylarının 2014  yerel seçimler öncesinde aceleyle açtığı Kırkevler de bulunan Çankırı Devlet Hastanesi ek hizmet binası çatısından asansörüne adeta S.O.S veriyor.


Açıldığı günden itibaren sürekli arızalı olan  asansörleri ile gündeme gelen yeni hastane ek hizmet binasının çatısının da  aktığı görüntüler ortaya çıktı. 8 Mart 2014 Tarihinde resmi açılışı gerçekleştirilen ancak 15 Ocak 2015 tarihinde faaliyete başlanılan hastanenin Ek Hizmet binası 4. katta bulunan göğüs hastalıkları servisi koridorlarına akan kar suyunu toplamak için kovaların konulduğu görüntüler ortaya çıktı.



Serviste yatmakta olan bir hastasını ziyaret eden bir vatandaş çatıdan damlayan suyun yerleri ıslatmaması için kovalarla önlem alındığını görüntüledi. Bu duruma tepki gösteren ziyaretçi, daha 2 yıl önce hizmete giren hastanede sorunların bir türlü bitmediğinden şikayet ederek "Bunun hesabı sorulmalı" dedi.



-Müteahhitten nasıl kabul edildi?-

Hastanenin üst katlarında bulunan servislerin oluşan bu görüntüler, daha hizmete gireli 2 yıl olan ek hizmet binasının müteahhitten nasıl kabul edilerek teslim alındığı sorusunu da beraberinde getiriyor.

 

-Ameliyathane çatısı da akıyor iddiası-

Öte yandan uzun süredir ameliyathanelerde de şiddetli yağışlar sonrasında sızıntı meydana geldiği ve suyun kovalara toplandığı iddialar arasında yer alıyor.

 
Yaşlı hasta böyle isyan etti! Ey Başhekim duy beni...

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 03:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cafer Gönüllü
Cafer Gönüllü - 7 yıl Önce

Bunun hesabını seçtiğimiz millet vekilleri sayın halkımıza vermeli...bunun gibi şehrimizde bir çok aksaklıklar bulunuyor,Allah için hakkıyla çalışın...mizanda işimiz çok zor..!!!

Halk
Halk - 7 yıl Önce

Zaten açıldığında daha tamamlanmadan teslim alındı mutahit ne sevinmiştir bakmadan teslim aldılar demiştir devlet işleri böyle yürüyor demekki

vatandaş
vatandaş - 7 yıl Önce

hastane var çatısı yok asansor çalışmıyor temizlik yok sogutma ve ısıtma sistemi yapmışlar sistem çalışmıyor anlayan yok ve her yerde ufoo çalışıyor yafmır ve kar yağınca hastaneyi bir gezin akan kokan bok götürüyor her yeri çevre düzüenlemesi sıfır kar yagdı kafası çalışan yok bir hastane çevresinin temizliğine ve oto parkına

A.g
A.g - 7 yıl Önce

Sadece bu yazılanlarmı hastane yönetimi ayakta uyuyor 10 15 gün soraya ultrasyon randevusu verip acilse karatekin hastanesi çekiyor oraya gidin diyorlar oraya gidiyoruz safra kesesi iltihabı apar topar yatırıyorlar bu hasta 10 gün beklese ne olacak

GARİP
GARİP - 7 yıl Önce

sen temizlik diyorsunda senin anneni babani temizlik şirketi taşiyor bunlardan haberin yok herhalde vatandaş

Kenan Yazlik
Kenan Yazlik - 7 yıl Önce

Yönetimde kiler çatıyla asansör le ilgilenecegine duvarlara bolca cizgifilm karakterler i çizdirip bide poz veriyorlar.icraat yok.bolca reklam.

Bekir kılıç
Bekir kılıç - 7 yıl Önce

Yagmur yaginca ameliyat haneye yagmur sulari damliyor. Sözleşme li yöneticiler yeni hastane yapilacak diye hicbirsey yapmiyor.

Fahri Tabakçıoğlu
Fahri Tabakçıoğlu - 7 yıl Önce

çivisi çıkmış bu düzenin artık,


SIRADAKİ HABER

banner304