banner306
banner198

Çankırı'da hastaya doktor saldırdı iddiası!

Çankırı Devlet Hastanesine muayene için getiren Sefa Yeşildağ, bayan doktorun kendisine saldırmaya kalktığını ve sözlü hakarette bulunduğu iddiasında bulundu.

Çankırı'da hastaya doktor saldırdı iddiası!
banner145

Bugün sabah saatlerinde bir yakınını Çankırı Devlet Hastanesine muayene için getiren Sefa Yeşildağ, bayan doktorun kendisine saldırmaya kalktığını ve sözlü hakarette bulunduğu iddiası ile Cumhuriyet Savcısına şikayette bulundu.


Bugün sabah saatlerinde bir yakını Çankırı Devlet Hastanesi eski binada bulunan gastroenteroloji doktoruna getiren Sefa Yeşildağ, bayan doktorun kendisine “dışarı çık hayvan” herif diyerek sözlü hakarete ettiğini ve boğazına sıkmaya yeltendiğini belirti.


Aynı doktorun bu ilk olayı olmadığını ve bir ay önce rahatsızlığı dolayısıyla aynı doktora muayene olmaya geldiğini belirten Yeşildağ, “Bundan bir ay öncesinde saat: 15.30’da muayene için gittiğim gastroenteroloji doktoru G. S.  isimli bayan doktor saatin geç olduğunu gerekçe göstererek şahsımı muayene etmedi. Kendisine mesainin 16. 30’da bittiğini hatırlatmam üzerine beni tersleyerek, istediğim yere şikayet edebileceğimi söyledi. Kendisini Başhekimiz Çağatay Topçu’ya şikayet ettiğimde; Çağatay bey, olayın büyümemesi için şahsımı muayene ederek göndermişti” dedi.


Yine bugün hasta olan yeğenini tedavi ettirmek amacı ile sabah saatlerinde aynı doktora gittiklerini anlatan Yeşildağ, “Kendisi yeğenimi muayene etmeden bazı testler istedi. Bende yeğenimin hastalığının ciddiyetinden endişe ettiğim için testler uzun süreceğini düşünerek testleri özel hastanede yaptırıp aldığım sonuçları tekrar saat 14.00 civarında hastaneye doktora göstermek amaçlı getirerek odasına girdim.  Test sonucunu masasına koyduğumda bana ‘çık dışarı hayvan herif’ diyerek üzerime yürüdü ve boğazıma sarılmaya ve darp etmeye çalıştı. O sırada orada bulunan diğer hastalar araya girerek olayın büyümesini engelledi. Bende kendisine ‘doktor olmuşsun ama insan olamamışsın’ diyerek o anda öfkemi dile getirdim. Olaya yatıştıktan sonra hastane de görevli iki tane güvenlik görevlisi yanıma gelerek ne olursa olsun beklememem gerektiğini ve doktorun hastayı asla muayene edip test sonuçlarına bakmayacağını kendileri aracılığıyla söylediğini belirttiler” şeklinde konuştu.


Hipokrat yeminine sağdık kalmayarak Doktorun görevini kötüye kullandığını düşündüğünü vurgulayan Yeşildağ,” Olaydan sonra tekrar hastane bünyesinde bulunan hasta hakları kuruluşuna şikayet ettim. Durumdan haberdar olan sayın başhekim yine tüm iyi niyetini göstererek hasta olan yeğenimi makamına çağırarak kendisi muayene etti. Daha sonra savcılığa suç duyurusunda bulundum” şeklinde konuştu.


Dışarıda bekleyen hastalar işe Doktor G.S’nin her gelen hastaya aynı şekilde davrandığı ve bu yüzden kendisinden rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014, 19:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
özdemir o
özdemir o - 10 yıl Önce

bence doktor haklı kendine zerre kadar önem verseydi 15 30 da muayeneye gitmezdi.

sefa yeşildağ
sefa yeşildağ - 10 yıl Önce

özdemir o denen arkadaş ben sefa yeşildağ yani olayın bire bir muhatabı..sen benim kendime verdiğim değeri nereden biliyorsun..ankara güven hastanesinde 5 yıldır ben düzenli olarak check up yaptırıyorum kayıtları hastane bünyesinde mevcuttur.ben oraya 15.30 da giderim 16.25 de giderim bu benim vaktimle alakalı.o doktor muane yapmıyor ama 16.30 da karşı polikinlikteki kbb doktoru muane yapabiliyor.hakkımızı savunmak suç mu? yani eminim aynısı başına gelse böyle boş boş konuşmazdın..

özdemir o
özdemir o - 10 yıl Önce

biz çankırılılar eskiden devlete millete daha bağlıydık. ne oluyor bize. başka memleket insanlarına özenmeyelim. biz bu zihniyetle hiç bir yere gidemeyiz.biz çankırıda koskoca gastroenteroloji uzmanını tutmak için elimizden geleni yapmalıyız. bu olayların asıl nedeni çankırıda çalışan doktorları küçümsemek. olayın muhatabı olan arkadaş randevu almadan o saate güven hastanesine gitse alacağı cevap belli.

özdemir o
özdemir o - 10 yıl Önce

doktorlarda insandır. akşama kadar binbir kişi ile ugraşıyorlar onlarda kızabilir. biz onlara yardımcı olmalıyız. çankırıya hizmet istiyorsak biraz feragat etmaliyiz .burada mevlâna celâleddin-i rûmî hazretleri bize yol gösteriyor ve diyor ki acı su da, tatlı su da berraktır. sakın görünüşe aldanma... görünüşte herkes insandır ama gerçek insan hal ehli olandır.

buğra
buğra - 10 yıl Önce

sefa bey siz esnaf mısınız

Tevfik
Tevfik - 10 yıl Önce

hani ne oldu? valilik bu haber için bir soruşturma açtımı?

HALİT ŞEKERCİ
HALİT ŞEKERCİ - 10 yıl Önce

sefa haklidir. boş yere böyle birşey yapmaz. ben kefilim....

nasıl iş
nasıl iş - 10 yıl Önce

hastalanmadan önce saate mi bakmak lazım?


SIRADAKİ HABER

banner304