banner306
banner198

Devlet Hastanesi ek binası hizmete açıldı

100 Yataklı Devlet HastanesiEk Binası Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı

Devlet Hastanesi ek binası  hizmete açıldı
banner145
Kırkevler Mevkiinde bulunan 100 Yataklı Devlet Hastanesi Ek Binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Açılışa Vali Vahdettin Özcan, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Av. İdris Şahin, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Daire Amirleri, sağlık yetkilileri ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mehmet Tahiroğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Av. İdris Şahin, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ve Vali Vahdettin Özcan birer konuşma yaptı.


Törende yapmış olduğu konuşmada “Çankırı’nın güzel insanları hepinizi hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum” diye söze başlayan Bakan Yardımcısı Kafkas, Çankırı’ya her alanda yapılan yatırımlarla artık Ankara’dan hakettiği payını almaya başladığını ifade etti.


Sağlık alanında atılan dev adımlar sayesinde insanlara artık insan gibi değer verilerek bakıldığını ve Türkiye’nin her alanında olduğu gibi sağlık alanında da muasır medeniyetler seviyesine yükselerek çağ atladığını dile getiren Bakan Yardımcısı Kafkas, yaptıkları reformlar sayesinde zengin, yoksul, işçi, memur, esnaf ayrımı gözetmeksizin herkesin aynı haktan yararlanarak eşit hizmet anlayışı getirdiklerini belirtti.


Eski hastanenin Çankırı’ya yakışır hale getirilmesi ile 4 ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği kurulması talimatını veren Bakan Yardımcısı Kafkas, 100 Yataklı Devlet Hastanesi Ek Binasının Çankırı İline hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 
“8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum” diye sözlerine başlayan Vali Özcan,  “Bu hastane 18 ayda bitirildi. Planlanmasında emeği geçen başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Değerli Bakanlarımıza, Bakan Yardımcılarımıza, Değerli Milletvekillerimize, yüklenici firmaya, çalışan işçi ve mühendis kardeşlerimize, Çankırılılar adına teşekkürlerimi sunuyorum. Çankırı’da son yıllarda önemli değişiklikler, önemli yatırımlar yapılıyor. Her hafta bir ihale ve bir yatırım var. bugün açılacak olan hastanemiz 5 yıldızlı otel kalitesinde. 8 tane ameliyathanesi var. Daha donanımlı, daha konforlu ve daha modern hizmet alacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu hastanenin Çankırılılara, Bölgemize, Ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.


Konuşmaların ardından Vali Vahdettin Özcan ve Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ile diğer protokol üyeleri tarafından dua edilerek açılış kurdelesi kesildi ve hastane gezilerek incelemelerde bulunuldu.







Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 00:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 10 yıl Önce

18 ay gibi kısa bir süre de tamamlanarak hizmete açılan, çankırı devlet hastanesi ek hizmet binasının; ilimize ve yöremize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. bu tesisin yapılmasında emeği geçen başta çankırı milletvekillerimiz sayın av. idris şahin ve sayın hüseyin filiz olmak üzere, valimiz sayın vahdettin özcan'a, ak parti çankırı il başkanımız sayın salim çivitcioğlu'na, çankırı belediye başkanımız sayın irfan dinç'e, ilgili müteahhit firmaya, ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sefa ÖZ
Sefa ÖZ - 5 yıl Önce

16.11.2018 günü Çankırı acilde gerek bana gerek diğer hasta KARDEŞLERİME çok yakın ilgi gösteren Servis doktoru ve çalışan personele beni Korgundan alıp ACİLE ulaştıran diğer personel Yavrularıma sonsuz teşekkürler. SAĞOLSUNLAR..

SIRADAKİ HABER

banner304