banner198

Çavundur termalin yeni adresi kapılarını açtı!

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde termal turizmi alanında yatırım yaparak Andinata Oteli

Çavundur termalin yeni adresi kapılarını açtı!
banner145
Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde termal turizmi alanında yatırım yaparak Andinata Oteli hizmet açan Şekerler Grup; kapılarını siyaset,  bürokrasi, STK  ve basın mensuplarına açtı.

Haberin galerisini görmek için -LİNKE
 TIKLA-

Ramazan ayı dolayısı ile Termal Otelde düzenlenen iftar programlarının ev sahipliğini yapan  İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker,  "Yatırımlarımız artarak devam edecek. Hem il turizmine hem kültür turizmine katkıda bulunmuş olacağız" şeklinde konuştu.



Düzenlenen iftar programlarının 2. gününde Vali Mesut Köse, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, daire müdürleri ve basın mensuplarının katıldığı programda konuşan Şeker, Ocak ayı içerisinde açtıkları tesisin eksik olan turizm ve kaplıca belgelerini tamamlayarak turizm sezonuna hazır olduklarını ifade etti.


Haberin galerisini görmek için -LİNKE
 TIKLA-

- Tesisimiz 1,5 milyon Euro’yu buldu -

Şeker, 500 bin Euro’luk yatırımla başlamayı planladıkları projeye Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun  (TKDK) 250 bin Euro’luk hibe desteği verdiğini söyleyerek  “Biz bu teşvikle buraya başladık. Fakat tesisimiz 1,5 milyon Euro’yu buldu. Dolayısıyla hepinizin gördüğü gibi ortaya böylesi bir tesis çıktı. " dedi.

- Apart oteller yapacağız -

Şeker “Memleketimize güzel bir tesis kazandırdığımıza inanıyorum. İlk etap olan tesisimiz  sosyal  ağırlıklı,  etrafımızda dört tane daha  parselimiz var. Allah nasip ederse bu alanlara apart oteller yapmayı düşünüyoruz. Böylece hem istihdama, hem il turizmine, hem kültür turizmine katkıda bulunmuş olacağız” açıklamasında bulundu.

 


Haberin galerisini görmek için -LİNKE
 TIKLA-

Şeker, ziyaretçileri ile tek tek ilgilenerek tesisi de gezdirdi.

 

Haberin galerisini görmek için -LİNKE
 TIKLA-

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER