banner198

Aile albümünde büyük çatlak!

Genel seçimlere 2 aydan az bir süre kala AKP Çankırı Milletvekili adayları Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz konvoy eşliğinde geldikleri Çankırı'da aday tanıtım toplantısına katıldılar.

Aile albümünde büyük çatlak!
banner145

Genel seçimlere 2 aydan az bir süre kala AKP Çankırı Milletvekili adayları Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz konvoy eşliğinde geldikleri Çankırı'da aday tanıtım toplantısına katıldılar. Tanıtım toplantısı sonunda aile fotoğrafı için podyuma davet edilen isimlerin eksikliği AKP'de yaşanan derin çatlağın ilk habercisi gibiydi.


Programa AKP İl Başkanı Celal Kaman, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İGM başkanı Ruhi Şeker, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu ve partililer katıldı.

 

Akbaşoğlu İstanbul'dan, Filiz Ankara'dan konvoyla gelerek şehirde tur attılar. Daha sonra AKP İl Başkanlığı önüne gelen Akbaşoğlu ve Filiz'i, partililer çiçeklerle karşıladılar. Kurban kesilmesinin ardından parti önünde kurulan podyuma çıkan Akbaşoğlu ve Filiz birer konuşma yaparak kendilerini tanıtılar.

 

AKP 1. Sıra Milletvekili Adayı Muhammed Emin Akbaşoğlu kendini tanıtarak başladığı konuşmasında “Ben aday adaylığı başvurumu İstanbul’dan yaptım ama Genel Merkezimizin farklı ve uzun değerlendirmeleri sonucu doğduğum topraklardan aday gösterildim. Biz yeryüzüne, ülkemize, ilimize daha çok hak, adalet ve adil düzen getirmek için bugün huzurlarınızdayız. Hep birlikte tüm teşkilatlarımızla ilimizde partimizi son aldığımız oy oranından daha fazla oy alarak meclise taşımak istiyoruz bunun için karşınızdayız” ifadelerini kullandı.

 

Çankırı Milletvekili ve AKP 2. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz ise aday adaylığı sürecini değerlendirerek, "Açıklanan adaylar sonrasında AK Partinin ve Çankırı’nın kaybedeni yoktur aksine kazanan AK Parti ve Çankırı olmuştur. Benim dünyamda girilemeyecek gönül yoktur, Allah’a şükürler olsun ki yapılan temayül yoklamalarında sizlerin %90’ınızın gönlüne girerek bugün karşınızda olan bir kardeşinizim” şeklinde konuştu.

 

 

AKP'de büyük fire!

 

Öte yandan AKP yaşanan derin çatlak aday tanıtım programına da yansıdı. Yirmi sekiz aday adayının yarıştığı AKP'de daha önceden davet edilen aday adaylarından sadece Ali Çapçı ve kadın aday Songül Uzunharman programa katılan aday adayları oldu.

 

Aynı şekilde İlçe teşkilatlarının ilgi göstermediği programa AKP Belediye Başkanları ve İl Genel meclis üyeleri de yarı yarıya fire verdi. Atkaracalar, Kızılırmak, Yapraklı, Korgun ve Çardaklı Belediye Başkanları bu önemli günde programa katılmayan isimler arasında dikkat çekti.

 

Enayi yerine konulduk!

Çankırı Postasının ulaştığı bir aday adayı toplantıya katılmama gerekçesini isimin yazılmaması kaydı ile açıkladı. AKP'ye yüklenen aday adayı temayül yoklamalarının, teşkilat görüşlerinin önemsizliğine dikkat çekerek, "Listeye girebilmek için teşkilatlarımıza, delegelerimize, STK'larımıza, yerel basınımıza halkımıza yönelik çalışmalar yaptık, masrafa girdik. Bu türlü çalışmalara ve işimizi gücümüzü bir kenara bırakıp zaman harcamamıza rağmen dışarıdan bir ismin aday gösterilmesi ile enayi yerine konulduk " dedi.


Ağır toplar gelmedi!

Ak Parti'nin güçlü isimleri arasında yer alan Musa Çağlar ve aday adaylığı sürecinde en büyük kara propaganda saldırısına maruz kalan AKP eski İl Başkanı Salim Çivitçioğlu'da programa katılmayan isimler arasında yer aldı.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
doğrucu
doğrucu - 9 yıl Önce

salim olmadan lamba yanar arkadaşım ama memleketi nekadar ışıtır onu bilmem artık okadar omurgalı ilçe başkanları var ki salim bey olmazsa onlar hiç birşey olamazlardı ancak temayülde hüseyin filize 2 oy çıkarttılar bugun hüseyin filizin yanında saf tutmuş durumdadırlar salim beyin arkasında durmayanlar hüseyin filiizin arkasında ne kadar duracaklar göreceğiz

kara kara
kara kara - 9 yıl Önce

utanmadan sıkılmadan kara propağanda yalan haber yapanlar halktan sahiden oy mu isteyecekler kolay gelsin beyler. kendi kazdıkları kuyuya düşecekler çünkü kuyu zaten hazır.

Halim
Halim - 9 yıl Önce

salim çivitçioğlu'a her türlü ahlaksız iftiraları atıp ondan sonra 2 diyorsunuz öyle mi? sandıkta görüşeceğiz.

cemil
cemil - 9 yıl Önce

akp bitik okeye dolanıyor...

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

yapraklı neden gelmez diyen salim çivitçioğlu aday olsaydı yapraklı en önde bayrak sallardı neden gelmezi bu işte

Bir Bilen
Bir Bilen - 9 yıl Önce

bu arkadaşımızın adaylığı uyanık geçinen çankırılılara iyi bir cevap olmuştur. para sahibi olmak demek bütün aday adayları için söylüyorum her şeye sahip olmak demek değildir. veya üç kuruş yardım veya destek olup hemen karşılığında milletvekili olmaya çalışmakta olmaz. parti ileri gelenleri iyi düşünmüş ve iyi bir aday çıkarmıştır.

ahmet  vatansever
ahmet vatansever - 9 yıl Önce

Olur küçük kırgınlıklar ak parti büyük parti aile arasında aşılır bu kırgınlıklar buradan mağzeme çıkmaz muhalefetin halini gördünüz aday değişimi için genel merkeze gittiler ak parti en azından bu yola gitmedi çünkü adaylarımız değerli insanlar belkide emin bey bakan adayı bile olabilir saygılar

Çankırılı
Çankırılı - 9 yıl Önce

bu çankırılı ak partililere hakarettir. sandık koy sandığa girmeyeni getir birinci sıra adayı yap . kendimizi kandırılmış koyun yerine konmuş hissediyoruz.


SIRADAKİ HABER