banner306
banner198

Ak Parti adayı Celal Kaman ilk mesajı verdi

Celal Kaman, ”Ben kimsenin adamı değil, teşkilatımızın ve Başbakanımızın adamıyım” diyerek kamuoyuna ilk mesajını verdi.

Ak Parti adayı Celal Kaman ilk mesajı verdi
banner145

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığına aday gösterilen Celal Kaman, ”Ben kimsenin adamı değil, teşkilatımızın ve Başbakanımızın adamıyım” diyerek kamuoyuna ilk mesajını verdi.

 

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof Dr Ahmet Davutoğlu’nun Çankırı İl başkanlığı için uygun bulduğu Celal Kaman İl Kongresine sayılı günler kala basın mensupları ile bir araya geldi.

 

Genel Merkezde yaşanan sürece değinen Kaman, 6 aday arkadaşı içerisinden kendisini İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’in ortak mutabakatı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun onayı ile aday gösterildiğini ifade etti. Kaman Başbakan Davutoğlu’nun makamında çok güzel sözler ve iltifatlar ettiğini ancak çoğunu heyecandan hatırlayamadığını da sözlerine ekledi. Davutoğlu’nun “İl başkanları benim illerdeki temsilcilerim” diyerek odada bulunanlara hatırlatmalarda bulunduğunu açıkladı. Kaman “17 aday arkadaşımızı hepsi bir birinden değerli ama bu görev bize nasip oldu” dedi.

 

İl başkanlığı görevinde izleyeceği yolu anlatan Kaman, kendisinin tek başına başarılı olma şansı bulunmadığını ekip ruhuna inandığını ve bu şekilde STK’lar, basın, kurumlar ile kentin sorunlarına el birliği ile çözme gayreti içerisinde olacaklarının altını çizdi. Her insanı hata yapacağı gibi kendisinin de hata yapabileceğini söyleyen Kaman,” Bende etten kemiktenim yaratılmış bir insanım, kasıt olmadığı sürece hata affedilebilir. Şahsımla ilgili her türlü haber yapılabilir. Eleştirilere açık bir insanım. Ama duyduğunuz konularla ilgili tarafıma sorarsanız bende doğrusu ne ise onu söylerim.  Telefonunun 24 saat açık” hatırlatmasında bulundu.  


İl yönetimi listesi hazırlanmasında dengeleri gözeteceğinin sinyalini veren Kaman, “Verdiğim görevi yapabilecek temsil kabiliyeti yüksek olan insanlarla çalışmak istiyorum.  Bu işler insanla yapılacak ola işler. Başkalarından gelecek isim önerilerini de değerlendiririm. Ayrıca Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz ve İl başkanımızın vereceği on kişilik isim listesinden çalışabileceğim arkadaşları listeme yazacağım. Ancak şunun bilinmesinde yarar görüyorum. Ben kimsenin adamı değil, teşkilatımızın ve Başbakanımızın adamıyım” dedi.


Teşkilat mensupları tarafından tanınmadığı eleştirilerine katılmadığını vurgulayan Kaman, Çankırı’da kendisini herkesin tanıdığını, otuz yıldır siyasetin içerisinde olduğunu Ak Parti kurucu teşkilat başkanlığı yaptığı, Çankırı Belediyespor Kulüp Başkanlığı, iki dönem Belediye meclis üyeliği, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığı, Kent Konseyi Başkanlığı gibi görevlerde bulunduğunu ve en son ASKF başkanlığı görevini halen sürdürdüğüne dikkat çekti.


Kaman karşısına aday çıkıp çıkmayacağı ile ilgili soruya,” Dört ismin birleştiği ve Sayın başbakanımızın işarete ettiği bir aday karşısında bir yola girmek, verilen karara saygısızlık olur. Genel merkezimize karşı siyaset yapmak bize eksi kazandırır. Çankırımıza böyle bir olay yakışır mı?” diye sordu.


Kaman, Hasan Fehmi Gökşen spor salonunda cumartesi günü saat:11’00’de yapılacak olan Ak Parti Çankırı 5. Olağan kogresie bütün vatandaşları davet etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2015, 04:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat
murat - 9 yıl Önce

kendi çıkarları için değil de gerçekten partide birlik beraberliğin yeniden oluşması için aday olduğunu anladım bu basın açıklamasından. kendisini taktir ediyorum. başlarda böyle düşünmesem de şu an anladım ki il başkanlığı için en uygun aday celal beymiş.

komşu yorumu
komşu yorumu - 9 yıl Önce

Celal beyin partimiz için doğru karar olduğunu düşünüyorum tek başına vermiş olduğu mücadelen dolayı tebrik ediyorum bazı internet sitelerinde karalamalar yapılıyor bunlara aldırma başkanım.bu tür iftiralar seni dahada büyütür durmak yok yola devam

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 9 yıl Önce

herkes beni tanır demiş, doğru onu herkes iyi tanır, onda anlaşanlar daha iyi tanır, velakin ak parti genel merkezi onu hiç tanımaz duayamaz sadece onamı çankırıda olan bitenlere hep miyoptur genel merkez, hibe mercedesleri de diğer rezaletleride göremez ve garibim çankırı sıkıntıdan bir türlü kurtulamaz.

Aksu
Aksu - 9 yıl Önce

partiden ihraç edilmesi icap edilen şahıs 4 kişinin reyiyle katakulleye getirilip partiyi teslim alıyor. hani tabanın görüşü. yanlış başladı yanlış devam ediyor. teşkilatlar silkelenmeli kötü gidişata son vermeli

Derman
Derman - 9 yıl Önce

bu başliği okuyunca "sen adammısın" diyesim geliyor.

SIRADAKİ HABER

banner304