banner198

Ak Parti Listesi Çivitçioğlu-Şahin ağırlıklı çıktı!

Celal Kaman tarafından sunulan beyaz listede Salim Çivitçioğlu İdris Şahin ağırlığı dikkat çekti.

Ak Parti Listesi Çivitçioğlu-Şahin ağırlıklı çıktı!
banner145

Ak Parti Listesi Salim Çivitçioğlu İdris Şahin ağırlıklı çıktı! İrfan Dinç ve Hüseyin Filiz şok yaşadı.

 

Ak Parti Çankırı 5. Olağan Kongresinde divana tek liste sunuldu. Celal Kaman tarafından sunulan beyaz listede Salim Çivitçioğlu-İdris Şahin'e yakın isimler listelerde yer buldu.

 

 


Kongre salonunda okunan liste sorası İrfan Dinç ve Hüseyin Filiz büyük bir şok yaşadı. Celal Kaman'a verdikleri 20'ye yakın isim listesindesadece bir kaç kişinin yer alması karşısında soğuk duş etkisi yaşadılar. Bekiz Bozdağ, Hüseyin Filiz, Celal Kaman ve İrfan Dinç açıklanan liste sonrası protokolden inip hakem odasında bir süre görştüler.  Yapılan görşmede ilginç diyaloglar yaşandığı öğrenildi.  Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre; özellikle Hüseyin Filiz koordinatör Milletvekili Fehmi Küpçü'ye hiç yakışık almayan cümleler kullandığı öğrenildi.

 

 

Foto galeriye git


Kongre öncesi güne gidecek olduğumuzda dün akşam saatlerinde Ak Parti İl Başkanlığında hareketli saatler yaşandı. Hüseyin Filiz, Fehmi Küpçü, İrfan Dinç ve Celal Kaman'ın  bir araya gelerek liste çalışması yaptıkları, Kaman'dan 20'ye yakın  ismin listede yer almasını istedikleri öğrenildi. Kaman'ın önerilen isimleri değerlendireceğini söyleyerek gece 23.00 gibi toplantıdan ayrılarak evine döndüğü edinilen bilgiler arasında yer almakta. 
Zirvede  İdris Şahin ve Salim Çivtiçioğlu'nun olmaması ise diğer bir dkkat çeken ayrıntı. Daha sonra listeye son şeklini veren Kaman, sabah saatlerinde İl Koordinatörü Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'ye listeyi sunarak onaylattı.
 

Kogrede Divan Başkanılığı tarafından okunan liste sonrası verdikleri isim listesindeden beş kişinin listede yer bulduğunu öğrenen Filiz ve Dinç büyük gerilim yaşadı. 

 

Başkan: Celal Kaman

 

Yönetim Kurulu: Musa Çağlar, Ahmet Dinç, Şeref Şeker, Nevzat Erdem, Fatma Öztürk, Mehmet Göktaş, Arif Yüksel, Savaş Yağcı, Ahmet Ulusoy, İsmail Karcı, Kezban Aydın Gür, Mustafa Arslan, Fatma Yıldırım, Muaffer Akdoğan, Dursun Acar, Abdulkadir Şimşek, Mustafa Avşar, Mehmet Akçakaya, Recep Tarhan, Müzehher Genç, Süheybe Akdoğan, Emre Altunsoy, Satılmış Gür, İbrahim Ayran, Ahmet Kara, İsmail Kemal Bayram, Alaaddin Arsanla, Fatma Adam Karaçör, Zeliha Özcan.

 

Büyük Kongre Delegeleri: Celal Kaman, İrfan Dinç, Fatma Öztürk, Salim Çivitçioğlu

 

Foto galeriye git

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2015, 03:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 9 yıl Önce

hüseyin filiz ne kadar dövünürse dövünsün yolu sonu bugün gözükmüş oldu.

icraatı sadece halka gülümsemek filiz
icraatı sadece halka gülümsemek filiz - 9 yıl Önce

icraatı sadece halka gülümsemek olan Filiz senin ve senin gibiler için yaklaştı yaklasmakta olan. Bakalım genel merkezde idris Şahin in karşısında kaç kilo ağırlığın olacak :)

Vicdan
Vicdan - 9 yıl Önce

hüseyin filiz lastik fabrikasını çankırıya kazandırmakla çankırı tarihine geçmiştir onu silmek kimsenin haddine değildir

Ergün
Ergün - 9 yıl Önce

bu sefer 2 vekil çıkaramayacak akp bu kongreden çıkan sonuç budur.

Kukla başkan
Kukla başkan - 9 yıl Önce

Kurtlar sofrasında celal kaman ziyafeti

Delege
Delege - 9 yıl Önce

Dünya beşten büyüktür diyen cumhurbaşkanımızın teşkilatında çankırı dörtten büyük diyemedik

Kadir Mertoğlu,
Kadir Mertoğlu, - 9 yıl Önce

bugün yapılan 5. olağan il kongresinde; il delegeleri tarafından seçilen celal kaman ve il yönetimini candan kutlar, hepsine de üstün başarılar dilerim.

Kar topu misali
Kar topu misali - 9 yıl Önce

Eski yönetimin üzerine takviye yapılan milletin gözünde aile şirketi olarak adalandırılan sözde il yönetimi daha fazla büyüyerek sülale yönetimi oldu milleti asla temsil etmeyen ve milletinde kredi tanımadığı dikkate almadığı sözde ve göstermelik bu yönetim tam bi faciadır.Ağır cezada yargılan kimsenin tanımadığı dayatma il başkanı çok çabuk kucağa gelmiş yazıkk ... rahmetli Muhsin yazıcıoğlunun bir sözü geliyo aklıma FİRAVUN'nun Karşısında Durmak Yetmez,MUSA'nın Yanında Olmak Gerekir...Rahmetli sanki bugünü anlatmış...


SIRADAKİ HABER