banner198

Ak Parti'de adaylar kervanına Şevket Koç'ta katıldı!

Şevket Koç, “Bizi, başka bir partiden katıldı diye gösterenler hata yapıyorlar. “ diyerek kendisini dışlamak isteyen iç muhalefete mesaj gönderdi.

Ak Parti'de adaylar kervanına Şevket Koç'ta katıldı!
banner145
Ak Parti’de İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’ndan boşalacak koltuğa oturacak ismi belirleme süreci gün geçtikçe hız kazandı. İl Başkanlığına aday olduğunu açılayan Şevket Koç, “Bizi, başka bir partiden katıldı diye gösterenler hata yapıyorlar. “ diyerek kendisini dışlamak isteyen iç muhalefete mesaj gönderdi.


İl başkanlığı yarışında sayılı günlere girilirken, AK Parti Genel Merkezi adeta aday akınına uğradı.  Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı koltuğuna son olarak Mali Müşavir Şevket Koç’ta talip olduğunu duyurdu.


Şevket Koç yaptığı yazılı açıklamada Çankırı'da Ak Parti’ni en eski yönetim kurulu mensuplarından biri olduğunu ifade etti. Koç, “ Benim Ak Parti'liliğim 10-12 yıl öncesine baliğ. Bizi, başka bir partiden katıldı diye gösterenler hata yapıyorlar.  Elbette Ak Parti'den ayrılıp SP ye geçtiğim, daha sonra da Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte Has Parti'den Ak Parti'ye geri döndüğüm doğrudur. Ama bu davanın ne dediğini, insanlığa ne sunmak istediğini özümseyerek ruhumda hissediyorum. Hem genel merkezimizin, hem delegasyonun buna dikkat edeceğini biliyorum. Çünkü Ak Parti herhangi bir parti gibi değildir.” dedi.


Çankırı teşkilatını çok başlılıktan kurtaracağı iddiasında bulunan Koç, amacım “onun adamı' veya  'şunun adamı ' yerine Çankırı'nın hizmetkarı olmaktır. " ifadelerine yer verdi.


Çalışmalara başladığını, gerekli müracaatları yaptığını söyleyen Şevket Koç, " Önemli olan, Çankırı'da teşkilatımızın huzur bulmasıdır. Gerek Belediye Başkanımız İrfan Dinç, gerek Milletvekilimiz Hüseyin Filiz, gerekse Milletvekilimiz İdris Şahin ve tüm parti mensuplarımızla, sosyal oluşumlarla el ele birlikte partimizin bayrağını daha yükseğe taşımak en büyük arzumdur. Zaaf halinde olmamız rakiplerimize yarayacaktır. " dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 04:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER