banner198

Ak Parti'de seçim sonrası ilk istişare!

Çankırı AK Parti 58. İl Danışma Meclisi Toplantısı 100. Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Ak Parti'de seçim sonrası ilk istişare!
banner145
 Çankırı AK Parti 58. İl Danışma Meclisi Toplantısı 100. Kültür Merkezi'nde yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Çankırı AK Parti 58. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na, Çankırı Milletvekili İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç,  İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz ile parti teşkilatları katıldı.

 

Toplantının açılışında 2014 yerel seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, seçimlerden büyük bir başarı ile çıktıklarını ve milletin 30 martta son sözünü söylediğini kaydetti.

 

Gezi Parkı ile başlayıp, 17 aralık ile devam eden çeşitli olayların esas hedefinin Ak Parti hükümeti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Çivitçioğlu, Türk milletinin bu tür kumpas, şantaj ve montajlara değil, Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a inandığını vurguladı.

 

- EN ÇOK OY YAPRAKLI VE ORTA'DAN

30 mart yerel seçimlerinden başarı ile çıktıklarını anlatan Çivitcioğlu, "Bu başarıda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 8. seçimimizden de büyük bir başarı ile çıktık. Artık Türkiye geleceğe daha da umutlu bakıyor. Bu seçimlerle bir anlamda yorgunluk attık. Şimdi hizmetlere daha güçlü sarılıp yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde çok önemli bir seçim daha var. Cumhurbaşkanlığı seçimi. Bu seçime de var gücümüzle çalışacağız ve buradan Çankırı'ya yakışan sonucu çıkartacağız" ifadelerini kullandı.

 

Çankırı'nın oy oranına göre Türkiye'de AK Parti'ye en çok oy veren 13. il olduğunu dile getiren Çivitçioğlu, belediye başkanlığı seçimlerinde en çok oyu Yapraklı ilçesinden, il genel meclisi seçimlerinde de Orta ilçesinden aldıklarını kaydetti.

 

- 3 KORNER 1 PENALTI ETMEDİ

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç de zorlu bir yarışı başarı ile tamamladıklarını ve her türlü oyunlara sandıkta cevap verdiklerini söyledi.

 

30 mart yerel seçimlerinin yerel seçim statüsünün ötesine geçtiğini anlatan Dinç, "Bütün oyunlar liderimiz üzerine kurulmuştu. Uydurdukları kasetlerle, yalanlarla onu al aşağı etmeye çalıştılar. Bizi yıkmak için her türlü çalışmayı yaptılar. Bazıları her türlü isteklerini yaptığımız halde vefasızlık yaptılar. Fakat 3 korner bir penaltı etmedi. Şimdi önümüzde daha büyük bir sınav var. Esas seçim şimdi başlıyor" dedi.

 

Trafik sorununu çözmeye yönelik bir proje hazırladıklarını anlatan Dinç, Kucaklama Taşı'na akıllı sinyalizasyon sistemi kuracaklarını açıkladı.

 

- HEPSİNİ TOPLA, AK PARTİ ETMEZ

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ise bazı dış güçlerin Türkiye'deki muhalefet partileri ile işbirliği yaptığını fakat, milletin 30 mart seçimlerinde bu kirli ittifakı bozduğunun altını çizdi.

 

Birlik ve beraberlik mesajları veren Milletvekili Filiz, "Muhalefetin hepsinin oy oranını toplayın bir Ak Parti etmiyor. Fakat biz 76 milyonun hizmetkarı olan bir partinin mensuplarıyız. Bu yüzden herkese kucak açmak, herkesin gönlüne girmeye çalışmalıyız. Asla ve asla kimseyi elimizin dışı ile itmeyeceğiz. Lafla değil, hizmetle var olacağız" dedi.

 

Seçim sürecinde ve seçim beyannamelerinde verilen tüm sözlerin yerine getirilmesi gerektiğini dile getiren Filiz, verilen tüm sözlerin takipçisi olacaklarını kaydetti.

 

- ONLARA YAZIKLAR OLSUN

Çankırı Milletvekili İdris Şahin de sadece eserler üreterek seçim kazanmaya değil, gönüllere girmeye talip olduklarını belirtti.

 

Ak Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yapan fakat 30 Mart seçimlerinde partisinden aday gösterilmeyen bazı isimlerin muhalefet partilerine destek olduğu ifade eden Şahin, "Bizi bu seçimlerde arkamızdan vuranları esefle kınıyorum. Bu parti size çeşitli görevler verecek, sonra tercihlerde farklılık olunca partimizi arkamızdan vuracaksınız. Onlara yazıklar olsun diyorum. Ak Parti'nin Çankırı'da kendinden başka rakibi yoktur. Çankırı'da Ak Parti'nin tek muhalefeti kendi içinde yetiştirdiği evlatlarıdır. Bizi en çok üzen, bizi en çok kızdıran da budur" dedi.

 

Mısır'da 529 kişi için verilen idam kararlarını hatırlatan Şahin, salondaki katılımcıları ayağa davet ederek, onlardan Mısır'daki direnişinin sembolü haline gelen "Rabia" işareti yapmalarını istedi. Toplantı konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti. 

 

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER