banner306
banner198

Ak Partili Yönetici İl Başkanını paralelci ilan etti!

Ak Parti İl Danışma Meclisi çıkışında yaşanan tartışmanın ardından parti içerisindeki derin çatlak gün geçtikçe büyüyor.

Ak Partili Yönetici İl Başkanını paralelci ilan etti!
banner145

Ak Parti İl Yönetim Kurul üyesi ve Milletvekili Hüseyin Filiz’in yakın akrabası Halil Filiz, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabında paylaştığı yorumu ile parti içerisin de yaşanan derin kavganın boyutlarını bir kademe daha ileriye taşıdı.

 

Cuma günü İl Danışma Meclisi çıkışında yaşanan tartışmanın ardından parti içerisindeki çatlak gün geçtikçe büyüyor. Halil Filiz, “Vatandaşın gözüyle bakamayan paralelciler hesap vereceklerdir” diyerek Salim Çivitçioğlu ve İdris Şahin’i hedef alan sözler sarf etti.

 

Yakın akrabası Hüseyin Filiz’e yorumuyla destek çıkan Halil Filiz, “ Vekil durmuyor çalışıyor birileri bu aktif hali kıskanıyor. AKP teşkilatında görevlerini bittiğini anlayanlar vekil danışmanına yumrukla saldırıyor. Öbür vekilde yanında seyrediyor. Vatandaşın gözü ile bakamayan paralelciler bunun hesabını vereceklerdir.” dedi. Filiz’in bu yorumunu danışman Ercan Irmak’ın beğenmesi dikkat çekti.

 

Öte yandan siyaset ve bürokraside istemedikleri kişileri egale etmenin kolay bir yöntemi olarak insanlara paralelci yaftası vurarak saf dışı bırakmak son günlerin modası haline geldi. Siyaset ve bürokraside istediğini almak isteyen birçok siyasetçi rakibini yıpratmak için bu yöntemi önemli bir silah olarak kullanmaya çalışmakta. Kamuoyunda Salim Çvitçioğlu'nun 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde muhtemel milletvekili aday adayı olması beklentiside bu suçlamanın değerlendirilmesinde önemli bir etken tekil etmekte. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2017, 05:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman canbaz
Osman canbaz - 10 yıl Önce

Akparti çatısı altına paraşütle inen, Sel'in önünden kütük kapma yarışında olanlar Çankırı'ya ayıp ediyorlar.İftiralar ile bir yerlere varılmaz.En iyi siyasetçi iyi yalancı ve iftiracı olmayandır.Yazıklar olsun iftiracılara.

mg
mg - 10 yıl Önce

iyi yapmış heryere burnunu sokmasın o zaten kendini birşey oldun sandı

Ferhat GÜRBÜZ
Ferhat GÜRBÜZ - 10 yıl Önce

bu olaylar tamamen partimizi i̇l başkanımız salim çi̇vi̇tçi̇oğluna yönelik tamamen hüseyin fi̇li̇z tarafından iftira karalama yapılarak seçimlere dönük bir çalışma şunu bisinlerki çankırı ak.parti teşkilatlarımız bizler başbakanımızın ak.partimizin temsilcisi salim çi̇vi̇tçi̇oğlu'na sonuna kadar destek verip sahip çıkacaz yalanlarla iftiralarla dedikodularla salim başkanı yedirmeyiz çankırılı olmayanlara sayın başbakanımız recep tayyip erdoğan büyük ustamızda oynanan oyunları görecektir

Kerim
Kerim - 10 yıl Önce

hüseyin filiz sitenizde yayınlanan iddialarla ilgili bir açıklama yaptımı? bu yandaşıda önce o konuda konuşsun.

Ahmet hasan
Ahmet hasan - 10 yıl Önce

Sayın editör il danışma çıkışında olayın cereyan ettiğinde şeref şeker ordaydı ibrahim şeker oradaydı acaba neden olaya müdahale edip haddini aşan il başkanını durdurma teşebbüsünde bulunmadılar kimden ne kadar para aldın bu haberi yapmak için merak ettim doğrusu evet Halil filiz doğru demiş bu adamlar paralelci olmasalar paralelcilerle ortaklık yapmazlar çocuklarını paralel yapıya ait olan özel Namık tanık okulunda okutmazlar sen bu yorumu yayınlayamazsın tabi senin öyle Bi yüreğin yok senin haberlerin sadece taraflı olur bu haber işlerini parayla yaptığınız için böyle Bi yorum yayınlayamazsın bırakın da memleket için çalışan Bi vekili sayın Hüseyin filizi yıpratmayın bu memleketin çalışan vekillere ihtiyacı var diğer vekilimiz gibi yatan vekillere ihtiyacı yok il başkanına gelince o oradaki saldırısını danışmana değil vekilin bulunmadığı bir ortamda onu temsil eden kişi olduğu için direk vekile saldırmıştır tabiyki bunun gereğini de genel başkanımız yapacaktır taraflı haber değil doğru haber yap sayın editör yüreğin varsada eğer bu yorumu yayınla

ters bakan
ters bakan - 10 yıl Önce

hüseyin filizn aklından biönünden çok şey r dünem daha miilet vekili olmak geçiyor olsa gerek...insan oglu işte ggeçirir geçirmesinde allah nasip edermi bilinmez..fakat insanız düşünmedende edemiyoruz? bu hüsyin arkadaşın çankırıya ne gibi bir faydası oldu? belgeli olarak bunu sormadanda edemiyoruz..madem faydalı bir adam ankaradan veki adayı olsunlar idiris şahine hüseyin filiz beyler,çankırıdanda irfan dinçle salim çiftçi vekil olsunlar yürekleri varsa tabii..böyle dört vekil olmuş olur..

Mustafa Kemal
Mustafa Kemal - 10 yıl Önce

Gümdem değiştirmekte üstünüze yok..çerkeşteki hazine arazisi ne oldu ruhsat vermeyen muhtara yaptığı baskı ne oldu..unutma unutturma.

zynp
zynp - 10 yıl Önce

çankırı postası haberinin çivitçioğlu yanlısı olduğunu herkes biliyor mesleğine saygın olsun biraz tarafsız doğru haber yap onlarla birlikte sende düşüceksin yukarıdan!!!


SIRADAKİ HABER

banner304